Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αλέξανδρος Ζούρκος – Ο MVP της 3ης αγωνιστικής!

ceb6cebfcf85cf81cebacebfcf82Τρίτη, επίσης με πολύ ενεργή συμμετοχή ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, μία διαδικασία που μετρά τρία περίπου χρόνια ζωής!

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2340 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 6 ποδοσφαιριστές.

MVP της 3ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ζούρκος του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος δικαιωματικά αποκτά τον τίτλο καθώς στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Επισκοπής είχε εξαιρετική απόδοση και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο 19χρονος αμυντικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Κασαπίδης του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Κίμων Τερζίδης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, κορυφαίος της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕ Χαρίεσσας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2340 αναγνώστες μας :

1. Αλέξανδρος Ζούρκος (ΦΑΣ Νάουσα)  819 ψήφους – 35.00%

2. Γιώργος Κασαπίδης (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  644 ψήφους – 27.50%

3. Κίμων Τερζίδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  436 ψήφους – 18.61%

4. Άρης Κούκλας (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  325 ψήφους – 13.89%

5. Αντώνης Κουκουράκης (ΑΣ Ειρηνούπολης)  104 ψήφους – 4.44%

Τις υπόλοιπες 12 ψήφους μοιράστηκαν 5 ποδοσφαιριστές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected