Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης 3-3

12080729_10205924665699105_1995675285_n

Απίστευτο ματς στο Ροδοχώρι, εν μέσω ομίχλης και δυνατής βροχής που όπως μαρτυρά το σκορ δεν εμπόδισαν στο ελάχιστο τις δύο ομάδες!

ΓΑΣ Ροδοχωρίου και Φίλιππος Μελίκης διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και απέδειξαν πως είναι δύο επιθετικές εκ φύσεως ομάδες, με τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν στο τέλος τον δεύτερο βαθμό τουw στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου είχε εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας στο σημερινό παιχνίδι και κατάφερε τις ευκαιρίες που δημιούργησε να τις μετουσιώσει σε τέρμα. Το πλέον σημαντικό για τους “ερυθρόλευκους” το γεγονός πως σταδιακά οι παίκτες “βρίσκονται” στο γήπεδο και είναι σίγουρο πως ο Φίλιππος θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι ήταν για ακόμη μία φορά απογοητευτικοί όσον αφορά την αμυντική τους λειτουργία αλλά και την επιθετική μέχρι ενός βαθμού, καθώς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες σε καθοριστικά χρονικά σημεία της αναμέτρησης. Στα συν συγκαταλέγεται η αντίδραση μετά από τα τέρματα που δέχτηκε, αλλά και η επιθετική δεινότητα του Σάκη Παπαδή που φέτος είναι φανερό πως αποτελεί το δυνατό επιθετικό όπλο για τους “κυανοκίτρινους”.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το σημερινό παιχνίδι και προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον στο 11ο λεπτό με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Τσιώμου. Στο 16′ ο ΓΑΣ είχε καλή στιγμή με τον Ευθυμιάδη για το 2-0, ωστόσο το τέρμα ήρθε από πλευράς Φίλιππου και συγκεκριμένα από την άσπρη βούλα. Το πέναλτι κέρδισε ο Παρσόπουλος σε ανατροπή από τον Στέφο και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Βαγγέλης Μηλιώτης ισοφαρίζοντας για την ομάδα του (25′).

Tο ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Και ενώ ο ΓΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει με ένα μακρινό σουτ του Δημήτρη Κακούδη, οι φιλοξενούμενου κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα τέσσερα λεπτά αργότερα, με εξαιρετικό πλασέ του Τάσου Γαβριηλίδη και ενώ είχε προηγηθεί λάθος της άμυνας των “κυανοκίτρινων”.

Τα δύο συνεχόμενα τέρματα του Φίλιππου αποσυντόνισαν όπως ήταν φυσιολογικό τους γηπεδούχους, που ήταν πλέον αναγκασμένοι για την υπέρβαση. Το ρίσκο που πήραν στα επόμενα λεπτά “βγήκε” ως ένα βαθμό αν και το τέρμα της ισοφάρισης ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα και ενώ χάθηκαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρουν πιο νωρίς το ματς στα ίσια. Σκόρερ ο Σάκης Παπαδής, ο οποίος με σουτ από καλή θέση νίκησε τον Τσιώμο (44′).

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2 και στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι αποκτούσε εκ των πραγμάτων μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ΓΑΣ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε την αντίπαλη άμυνα ωστόσο όσες φορές βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, είτε ο Τσιώμος είτε η αστοχία δεν έφεραν το πολυπόθητο για τους γηπεδούχους τρίτο τέρμα. Απεναντίας, αυτό προήλθε από την πλευρά των “ερυθρολεύκων” και με σκόρερ τον Αντώνη Παρσόπουλο πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ (76′)

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση αντέδρασε στο τέρμα του Φίλιππου και ισοφάρισε εκ νέου με τον Σάκη Παπαδή (82′) ωστόσο στα υπόλοιπα 10 περίπου λεπτά δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και στην πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Κωστούλη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Στέφος (75′ Παρηγορίδης), Ασλάνογλου (46′ Κακούδης Χ.), Κοτζαχρήστος, Ίντος (λ.τ. 36′ Μάραντης), Μίσκος, Κακούδης Δ., Παπαδής, Ουέλινγκτον, Ευθυμιάδης.

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Σαχπατζίδης (46′ Παρσόπουλος Χ.), Τεγούσης, Ντόβας, Ανδρίτσος, Γιάννου, Μηλιώτης Β., Παρσόπουλος Α., Γαβριηλίδης (89′ Μιχαηλίδης), Παράσχος, Χασάν (50′ Μαμουτόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected