Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιγινιακός – Αχέρων Καναλακίου 1-0 / Κυρίαρχος αλλά…καρδιοχτύπησε! (Αποστολή : Βάλτος «Boys»)

DSC_002212032291_1249860231706643_781225186_n Ρεπορτάζ : Νίκος Πουλιόπουλος

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε “καθαρίσει” με τις αλλεπάλληλες ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Αιγινιακός επιβλήθηκε τελικά με το ρευστό 1-0 του Αχέρωντα και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αγώνες.

Η ομάδα του Παντελή Αμανατίδη, στο πρώτο παιχνίδι του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των “κυανολεύκων”, είχε την πλήρη υπεροχή στο σημερινό παιχνίδι ενώ χαρακτηριστικό της παρουσίας της ήταν τα 12 κόρνερ έναντι κανενός των φιλοξενούμενων αλλά και οι 1ο περίπου ευκαιρίες για γκολ.

Ωστόσο όσο δεν σκοράρεις, ο αντίπαλος έχει πάντα βλέψεις να “κλέψει” τον βαθμό και στο 83′ ο νεοφώτιστος Αχέρων είχε μια καλή στιγμή να ισοφαρίσει σε σουτ του Λουκούμη.

Παρουσία 200 περίπου θεατών, ο Αιγινιακός επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό και με συνεχείς επιθετικές ενέργειες, πίεσε σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ένα μόλις τέρμα ήταν αυτό που τελικά χώρισε τις δύο ομάδες, με “δράστη” τον Γουέλκαμ λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα από την Ήπειρο “πάτησε” περιοχή για πρώτη φορά στο 35ο λεπτό, σε μια φάση που κατέληξε σε αρκετά άστοχο σουτ, στην μία από τις δύο ουσιαστικές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο σημερινό παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος οι Πιερείς είχαν τέσσερις πολύ απειλητικές επισκέψεις στα καρέ του Πάντου, χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν τον πρώην τερματοφύλακα του Θεσπρωτού.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

8′ Ωραία ενέργεια του Γουέλκαμ από τα πλάγια, το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε σε κόρνερ.

9′ Εκτέλεση του κόρνερ από τον Πέντα, δεν απομακρύνει η άμυνα, ο Καρακατσάνης είδε τη μπάλα να στρώνεται στο πόδι του, το σουτ όμως πέρασε λίγα εκατοστά από το αριστερό δοκάρι του Πάντου.

18′ Δυνατό σουτ του Ζούρκου από το ύψος της περιοχής, δύσκολα στο αριστερό “παραθυράκι” ο Πάντος σε κόρνερ.

27′ Σέντρα του Λιόλιου, ο Γουέλκαμ μόνος από το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

28′ Εκτέλεση φάουλ του Αραμπατζή, η μπάλα “τραντάζει” το οριζόντιο δοκάρι του Πάντου.

31′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Καρακατσάνη από αριστερά, ο Γούελκαμ πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας (1-0).

35′ Πρώτη φάση για τον Αχέροντα, ο Κυριακάκης έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ.

40′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Πέντα, η μπάλα περνά από όλους και καταλήγει στον Δήμου, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

50′ Βαθιά μπαλιά του Μπάκα με στόχο τον Κωνσταντίνου, ο τελευταίος έκανε την κεφαλιά στην κίνηση η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

59′ Κάθετη πάσα του Πέντα, ο Γουέλκαμ στην κίνηση η μπάλα κατέληξε στο πλαϊνό μέρος των δικτύων.

75′ Εκτέλεση κόρνερ του Αραμπατζή, η μπάλα πέρασε παράλληλα χωρίς να την αποκρούσει κάποιος και ο Πέντα που βρέθηκε στην πορεία με σουτ δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά.

82′ Σουτ του Λουκούμη, σε ετοιμότητα ο Τόλιος που μπλόκαρε τη μπάλα.

Κίτρινες κάρτες : 28′ Κωνσταντίνου, 46′ Σαββίδης

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Δήμου, Σαββίδης, Καρακατσάνης (90′ Αχαλινόπουλος Κ.), Ζούρκος, Γκούρτσας (82′ Δερμιτζόγλου), Πέντα (77′ Αντωνιάδης), Γουέλκαμ, Μουτάφσκι

Αχέρων Καναλακίου : Πάντος, Κούμπης, Ντέτσικας (82′ Μουτζάκης), Μπάκας, Τιάνος, Σιώρος, Κυριακάκης (77′ Κωνσταντινίδης Β.), Τζήμας Γ., Τσομπάι (64′ Λαγός), Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β

δείτε αργότερα τα στιγμιότυπα, φωτογραφίες, δηλώσεις αλλά και την παρακάμερα της αναμέτρησης!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected