Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – FC Σέρρες 1-1

12106920_892886230758938_8508089178472803067_nH FC Serres ήταν η πρώτη ομάδα που έκοψε πρώτη βαθμούς από τον μέχρι και σήμερα πρωτοπόρο στην βαθμολογία Εορδαϊκό, καθώς μετά από μία ακόμη καλή εμφάνιση, απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην Πτολεμαϊδα, υπό το βλέμμα περίπου 400 φιλάθλων των γηπεδούχων.

Αν μη τι άλλο το ξεκίνημα της ομάδας του Άκη Βάβαλη με ισοπαλίες στα εκτός έδρας ματς και νίκη εντός έδρας κόντρα στην Αλεξανδρούπολη κρίνεται άκρως θετικό και πλέον οι Σερραίοι έχουν μπροστά τους το ματς της Τετάρτης με τον Καμπανιακό.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μία φορά ο Τρύφων Κασμερίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός χάρισε στην ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κρύα Βρύση, ενώ στην 2η αγωνιστική πέτυχε το γκολ της νίκης και σήμερα βρήκε δίχτυα και πάλι κάνοντας το… 3×3. Στο 61΄ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά και είναι όχι μόνο πρώτος σκόρερ της ομάδας και αλλά και στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας, ενώ σίγουρα παίρνει το… μεροκάματο των επιθετικών για την ώρα!

Κατά τα άλλα η FC Serres ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο, έχασε ευκαιρίες και το 1-0 που ήρθε στο 40΄ από το αυτογκόλ του Παυλίδη στο ντεμπούτο του ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Στο δεύτερο ημίχρονο απονεμήθηκε δικαιοσύνη με την ισοφάριση, ενώ μετά από αυτή το παιχνίδι δεν είχε κάτι παραπάνω να προσφέρει, ενώ ήταν άσχημος και ο αγωνιστικός χώρος.

Συνθέσεις

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ(Ι.Κουλίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Σαββίδης, Κουλίδης, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Γιόνδης, Ιωαννίδης, Μπίκος

FC SERRES(Α.Βάβαλης): Μπαχταρλίεφ, Νικολίτσας, Πολυζωίδης, Κασμερίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Κούτλας, Παπαβασιλείου, Βλάχος, Κρυστάλλης, Κατσαρός

serressport.gr

φωτ. από matiestasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected