Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Άρης 1-2

Χωρίς τίτλοΤι και αν είναι μόλις η 2η αγωνιστική; Ο Άρης με τη μεγάλη νίκη που πήρε στην Καβάλα με 2-1 επί της τοπικής ομάδας, έδειξε πως φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει την άνοδο…

Όχι πως ο Άρης έκανε μεγάλη εμφάνιση. Φανέρωσε και πάλι αδυναμίες στη δημιουργία ευκαιριών, είχε κακές αμυντικά στιγμές αλλά φανέρωσε και ψυχή. Αυτή του επέτρεψε να φτάσει στην ανατροπή, μαζί φυσικά με την πολύ μεγάλη ποιότητα των παικτών του.

Ο αγώνας άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Άρη καθώς η Καβάλα αφού έχασε ευκαιρία στο 1’, δύο λεπτά αργότερα έκανε το 1-0 με τον Μπρατσιάνι. Η ομάδα του Αναστόπουλου αντέδρασε αλλά παρότι είχε μία δύο καλές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση, δεν τα κατάφερε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη ιστορία. Χώρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ο Άρης ήταν απόλυτα αποτελεσματικός. Ισοφάρισε με τον Καπνίδη στο 61’ και στο 83’ έφτασε στην ανατροπή με προβολή του Πόι. Στόχος είχε επιτευχθεί. Κράτησε το υπέρ του σκορ και κατέκτησε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως έδειξε πως φέτος δεν έχει αντίπαλο…

Συνθέσεις

Καβάλα: Aθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Δέντσας, Παληγιώργος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Κανούλας, Καζάκης

Άρης:  Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβo, Παυλίδης (65′ Ντούνης), Ν΄Λουντούλου (66′ Πόι), Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected