B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας – Ολυμπιακός Νάουσας 1-2 (photos)

PA110027

Δραματικό μέχρι το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας, με τις δύο ομάδες να επιβεβαιώνουν πως είναι από τις πλέον ισχυρές στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο όπως μπορείτε να διακρίνεται στις φωτογραφίες, οι 28 συνολικά ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν υπερέβαλαν εαυτόν και έδωσαν μεγάλη μάχη τόσο για τη νίκη όσο και για να αποφευχθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Ο ΑΟΜ ξεκίνησε πιο δυνατά στο χθεσινό παιχνίδι, πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και στο 21ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Δήμου. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα και στο 28′ έφεραν το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Τσιούλη ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκότση.

Η συνέχεια στην αναμέτρηση περιείχε περισσότερα μαρκαρίσματα και λιγότερο δημιουργία φάσεων, λογικό ως ένα σημείο εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου. Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρνουν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα.

PA110022

Τελικά αυτό το πέτυχε ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε κεφάλι στο σκορ σε καίριο χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 82′ οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης (πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής) με ωραία εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κυριακίδη Σ. από πλευράς ΑΟ Μαρίνας και του Τσιούλη από τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Γκότσης, Δραγουμάνος, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Δήμου, Ντατσής, Πουτακίδης (Μουρατίδης), Τερζόπουλος (79′ Μπόφτσης), Ματάτης, Σαρμπίνος (53′ Κυριακίδης Θ.), Σαββίδης.

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Παπαπέσιος (88′ Κωνσταντινίδης Π.), Μήτσικας, Τσιούλης, Κωνσταντινίδης Δ., Βουδούρης, Κωστόπουλος (46′ Βλαχοδήμος), Σαρμπίνος (46′ Λέσι), Κοκκοφειάδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected