Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Γυναικείο Ποδόσφαιρο (Α Εθνική) Ατρόμητος – Άρης 0-0

11073315_1529215763986366_4095138775231799653_nΙσόπαλοι αναδείχτηκαν Ατρόμητος και Άρης στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μισάωρο, οι Περιστεριώτισσες μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Άρης στην συνέχεια ανέβηκε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησε το ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος, η βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων.

Η καλύτερη στιγμή για τις γηπεδούχες ήρθε στο 51ο λεπτο, μετά από συρτή σέντρα της Τράγου από τα αριστερά, η Κοντομίχη βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή απέναντι από την τερματοφύλακα του Άρη, όμως το σουτ που επιχείρησε το μπλόκαρε η Γαβριηλίδου.

Στο 67ο λεπτό η Αλεξάκη έσωσε τον Ατρόμητο, καθώς με εκπληκτική επέμβαση απέκρουσε την κεφαλιά της Τερζοπούλου.

Στο 85ο λεπτό, οι φιλοξενούμενες λίγο έλειψε να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Μανταντζή βγήκε απέναντι από την Αλεξάκη, την πέρασε, όμως άνοιξε την μπάλα περισσότερο, με αποτέλεσμα το πλασέ που επιχείρησε από πλάγια θέση, να καταλήξει άουτ.

Το τέλος του αγώνα, βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 και να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Βασική αγωνίστηκε για τον Άρη η Ημαθιώτισσα Σούλα Σπυριδωνίδου, αλλαγή στο 87′ πέρασε η Άννα Κωνσταντινίδου.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Αλεξάκη, Τριβυζάκη, Μαρίνη, Τσιμπουκάκη, Βαρασά, Λιαπάτη, Μυλωνά, Πλυτά, Κοντομίχη, Τράγου (82′ Πάκου), Ζουμπουλάκη

Άρης: Γαβριηλίδου, Μίχου, Καλογεροπούλου (80′ Γιάμαλη), Κολληγα, Μανταντζή, Βαμπουλα, Τερζοπούλου, Σπυριδωνίδου, Κεχαγιά (87′ Κωνσταντινίδου), Νεοφύτου, Τσιτσιά

*kingsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected