Κατηγορίες
Football League

Football League – Δύο εξ αναβολής ματς σήμερα

footballleagueΤα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της πρεμιέρας της Football League διεξάγονται σήμερα με τον Πανελευσινιακό να υποδέχεται την Παναχαϊκή (18:30, OTE Sport 3) και ο Πανσερραϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου (16:00, OTE Sport 3).

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει ο Πανελευσινιακός ο οποίος υποδέχεται την Παναχαϊκή στην Ελευσίνα στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά και οι Πατρινοί θα ψάξουν ένα καλό αποτέλεσμα καθώς και αυτοί είναι στους μηδέν βαθμούς.

Ο Θανάσης Δημόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Λίτσο, Παπαδόπουλο, Κορνελάτο, Παπακωνσταντίνου, Κυγάη και Καραογλανίδη. Για του Αχαιούς εκτός έμεινε ο Κοντοδήμος που έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο αλλά και ο Χατζής.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο των Σερρών τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα «λιοντάρια» μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα θέλουν την νίκη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Στην αντίπερα όχθη οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής και θέλουν θετικό αποτέλεσμα ώστε να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Ο Κώστας Βασιλακάκης πέραν του τιμωρημένου Ρούτση δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλη απουσία. Από την άλλη ο τεχνικός των Θεσσαλών, Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Διαμαντόπουλο και Γκουγκούδη, αλλά θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά τον Νάστο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P