Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0

okos1-604x339Ο ΑΟΚ κέρδισε δίκαια, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά οι φίλοι της ομάδας περίμεναν κάτι παραπάνω στο επιθετικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως από τις στημένες φάσεις του Γ. Παπαδόπουλου, που ήταν ο δημιουργός και των δυο γκολ. Περισσότερο από το παιχνίδι, μας έμεινε το πρώτο γκολ του ΑΟΚ.

Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε με τον Άρη, ο Κώστας Ανυφαντάκης πραγματοποίησε δυο αλλαγές. Ο Μπαντάνης πήρε τη θέση του Σταματόπουλου, στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας και ο Δουμάνης ξεκίνησε πλάγια αντι του Κανούλα. Σέντερ φορ έπαιξε ο Καζάκης και ο Μπρατσιάνι, ελεύθερος στον κάθετο άξονα.

Στην άμυνα αριστερά ο Μαργαρίτης. Δυο στόπερ ο Μπάτζιος και ο Λιόλιος. Δυο αμυντικά χαφ, ο Δέντσας και ο Παληγεώργος. Δεξιά στην επίθεση, ο Παππάς.

Πολύ γρήγορα λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε ο Παππάς από τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο και πήγε πλάγια ο Μπρατσιάνι.

Στα πρώτα 45 λεπτά,  κρατάμε το πολύ ωραίο γκολ που ξεκίνησε από τον Γ. Παπαδόπουλο και ολοκληρώθηκε από τον Δουμάνη.  Κάπως έτσι ξεκλείδωσε ο ΑΟΚ τη μαζική άμυνα των φιλοξενουμένων.

Μέχρι το 35` είχε την υπεροχή αλλά ήταν δύσκολο να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας των αντιπάλων.  Είχε υπομονή στο παιχνίδι του, όμως έλειπαν οι αυτοματισμοί (εκτός από τη φάση του γκολ).

Η Κρύα Βρύση δεν απείλησε την εστία του Αθανασίου, με αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς.

Στην επανάληψη η πρώτη κίνηση από τον πάγκο του Κ. Ανυφαντάκης ήταν ο Πτηνόπουλος που πήγε στα πλάγια και ο Μπρατσιάνι πέρασε στην κορυφή της επίθεσης.

Το σκηνικό περίπου το ίδιο με το πρώτο ημίχρονο, με τη διαφορά ότι  περισσότερο ανοίχθηκε η Κρύα Βρύση.  Ο ΑΟΚ την κατοχή αλλά πάλι χωρίς πολλές επικίνδυνες φάσεις. Μάλιστα όσο περνούσε η ώρα το ρευστό 1-0, πρόσθετε άγχος. Μάλιστα στο 79` η άμυνα του ΑΟΚ, καρδιοχτύπησε για πρώτη φορά. Στο δεύτερο γκολ του Μπρατσιάνι, τελειώσανε όλα.

Το φιλμ του αγώνα

14` Κόρνερ του Γ. Παπαδόπουλο, κεφαλιά του Καζάκη, η μπάλα άουτ.

30` Φάουλ του Γ. Παπαδόπουλου, δύσκολη απόκρουση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ.

36` Σπουδαία πάσα του Γ. Παπαδόπουλου, ο Δουμάνης με ωραίο πλασέ, περνάει τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για  το 1-0.

79` Ο Γκελοσάνι, δε μπορεί από κοντά να βρει τη μπάλα, στη σέντρα του Νήρλα.

85` Φάουλ Γ. Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Μπρατσιάνι, το 2-0. Η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Καβάλα :  Αθανασίου, Μπαντάνης (73′ Σταματόπουλος), Μαργαρίτης, Μπάτζιος, Λιόλιος, Παληγεώργος, Δέντσας, Μπρατσιάνι, Παππάς (11′ λ.τ. Παπαδόπουλος Γ.), Δουμάνης, Καζάκης (58′ Πτηνόπουλος).

Απόλλων Κρύας Βρύσης :  Παπαδόπουλος Χ, Κίτσας (43′ Καρυπίδης / 82′ Παπαδόπουλος Γ.), Παπαδόπουλος Σ, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Π, Βοτάρης, Μισαηλίδης Π., Νήρλας, Ιβιτς, Πετρίδης (48′ Γκελοσάνι), Σέρα.

*proninews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected