Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Αιγινιακός 0-0

aaaaaΣτο 0-0 έμειναν Θεσπρωτός και Αιγινιακός με το τελικό αποτέλεσμα να μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.

Ο Θεσπρωτός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει τη μεγάλη ευκαιρία στα καρέ του Αιγινιακού πέρα από μια φάση στο 5′.  Ο Σουκρήογλου έβγαλε γλυκιά σέντρα και ο Σαλταπίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις δίπλα από το δοκάρι του Τόλιου. Ένα καλό σουτ του Τζερεμέ που πέρασε άουτ επίσης καταγράφηκε για τους γηπεδούχους.

Ο Πέντας στο 17′ θα μπορούσε σε μια από τις ελάχιστες απειλητικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο πρώτο 45λεπτο να σκοράρει για το 0-1, αλλά το συρτό σουτ του βρήκε στην κάθετη δοκό. Ο Αιγινιακός μπήκε με επιθετική νοοτροπία στην επανάληψη, κλείνοντας το Θεσπρωτό στα καρέ του για ένα 20λεπτο.

Η ομάδα της Κατερίνης δημιούργησε εξαιρετικές προϋποθέσεις για γκολ, αλλά βρήκε απέναντί της έναν ανίκητο Κωνσταντάκο. Σε τρεις περιπτώσεις ο Λιόλιος με σουτ, ο Καρακατσάνης με κεφαλιά και ο Γκούρτσας και πάλι με κεφαλιά δοκίμασαν τον πορτιέρο του Θεσπρωτού, με τον Κωνσταντάκο να σώζει την ομάδα του ισάριθμες φορές.

Ο Καρακατσάνης είχε αλλη μια ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά, που όμως ήταν άστοχη. Λίγες οι φάσεις που έβγαλε ο Θεσπρωτός σε αυτό το διάστημα, με καλύτερη αυτή του Πέντσα που δε μπόρεσε να κάνει το ιδανικό τελείωμα στην αντεπίθεση απέναντι στον Τόλιο. Στο τελευταίο τέταρτο οι ομάδες φύλαξαν περισσότερο τα μετόπισθεν, χωρίς να ρισκάρουν κι έτσι φτάσαμε στο τελικό, χωρίς γκολ 0-0.

aigin1 aigin2

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής (86′ Λεοντίου), Μήτσης, Καρύδης, Καρυπιάδης, Σαλταπίδας, Σουκρήογλου, Πέντσας(80′ Στεφανίδης), Τζερεμές(67′ Μπίκας), Νάκος

Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Μουταφτσίσκι (46′ Αχαλινόπουλος Λ.), Λιόλιος, Δήμου, Σαββίδης, Καρακατσάνης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Πέντα, Γουέλκαμ (83′ Αντωνιάδης)

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected