Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 4η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo1Τέταρτη “στροφή” στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής και για μία ακόμη Κυριακή, το ενδιαφέρον εστιάζεται σε 12 παιχνίδια το πρωί (10.30) και το απόγευμα (16.00) στους δύο ομίλους.

Αμφίρροπα αναμένονται τα ματς σε Σκυλίτσι και Βεργίνα, ενώ “παγίδες” κρύβουν για τα φαβορί οι αναμετρήσεις στον 2ο όμιλο.

1ος όμιλος

Οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας έχουν απόσταση βολής στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κι αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο του φετινού πρώτου ομίλου της κατηγορίας. Υπάρχουν βέβαια και ομάδες που έχουν εκτίσει το ρεπό τους και στα ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής να έχουν το απόλυτο, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο σε ένα τόσο ρευστό γκρουπ.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, οι δύο πρωτοπόροι Δόξα Λιανοβεργίου και Άρης Παλαιοχωρίου αγωνίζονται εντός (με τον ουραγό και χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής Αλιάκμων Νησελίου) και εκτός (στο Νησί με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας) αντίστοιχα και αμφότερες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν “οδηγοί” της κατάταξης.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

12167146_828998203884082_714724702_n copy

Εντός έδρας δοκιμασία την ίδια ώρα για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που υποδέχεται τη μαχητική Νίκη Αγκαθιάς, με τους “ασπρόμαυρους” να προέρχονται από το “γκραν γκινιόλ” παιχνίδι με τον ΜΑΣ Βεργίνας (3-3) ενώ αντίθετα το συγκρότημα των Κώστα Μουρτζίλα και Χρήστου Τάνη από το 2×2 (μεσολάβησε και ρεπό) στις πρώτες αγωνιστικές.

Σπουδαίο παιχνίδι και σε Παλατίτσια και Βεργίνα, όπου ΠΑΟ και ΜΑΣ υποδέχονται τη Θύελλα Σταυρού (αήττητη μέχρι στιγμής) και Μακεδονικού Πλατάνου αντίστοιχα, δύο άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια λόγω της δυναμικής των ομάδων.

Τέλος, στην Κουλούρα ο τοπικός ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδιού και ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους “κυανόλευκους” που βρίσκονται στην 6η θέση με 4 πόντους συγκομιδή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αναμετρήσεων στις 16.00 :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νίκη Αγκαθιάς

ΜΑΣ Βεργίνας – Μακεδονικός Πλατάνου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Θύελλα Σταυρού

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιοχωρίου

Δόξα Λιανοβεργίου – Αλιάκμων Νησελίου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Εθνικός Κλειδιού

Ρεπό : ΑΕ Σχοινά

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου μετά από τρεις αγωνιστικές

30d5d08bc6f0a16a5ff327a33b5ae78b_L

2ος όμιλος

Δύο οι ομάδες που έχουν το απόλυτο στον όμιλο που αγωνίζεται το πρωί της Κυριακής. Απόλλων Αγίου Γεωργίου και Νέα Γενεά Νικομήδειας δεν έχουν υποστεί απώλειες στις πρώτες αγωνιστικές, με τους “πράσινους” να μην αγωνίζονται αύριο λόγω του προγραμματισμένου ρεπό.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

11951109_10205868562128205_1791704761777864046_n

Καφέ “Together” στη Νέα Νικομήδεια!

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” στο εντυπωσιακό Δημοτικό Γήπεδο Νέας Νικομήδειας (που ανακαινίστηκε με τη φροντίδα και το μεράκι των διοικούντων) υποδέχονται την Ελπίδα Μονοσπίτων, που πέτυχε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική. Με νίκη η Νέα Γενεά, θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ίσως έχει συγκάτοικους μία εκ των Ολυμπιακού Νάουσας, Ακαδημίας Βέροιας και ΑΕΠ Βέροιας που επίσης έχουν από 7 βαθμούς.

Ολυμπιακός και ΑΕΠ μάλιστα κοντράρονται αύριο μεταξύ τους στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στην πιο αμφίρροπη ίσως αναμέτρησης της αυριανής 4ης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα, η Ακαδημία υποδέχεται στο ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου τον ΑΟ Μαρίνας, που μετρά δύο ήττες στο πρωτάθλημα και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του μετά το αρνητικό ξεκίνημα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις σε Πατρίδα και Μακροχώρι, όπου ΑΣ και Ακαδημία υποδέχονται τους Νηρέα και Δόξα Νάουσας αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 :

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Ακαδημία Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

ΑΣ Πατρίδας – Νηρέας Βέροιας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Δόξα Νάουσας

Ρεπό : Απόλλων Αγίου Γεωργίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου μετά από τρεις αγωνιστικές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected