Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αντώνης Καρυπίδης – Ο MVP της 4ης αγωνιστικής!

dscn9522Τέταρτη, επίσης με πολύ ενεργή συμμετοχή ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, μία διαδικασία που μετρά τρία περίπου χρόνια ζωής!

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2469 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 6 ποδοσφαιριστές.

MVP της 4ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Αντώνης Καρυπίδης του Κεραυνού Επισκοπής, ο οποίος δικαιωματικά αποκτά τον τίτλο καθώς στην αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Κοπανού είχε εξαιρετική απόδοση και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός επιθετικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θωμάς Σαμαράς της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που ήταν εξαιρετικός κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Αντώνης Γιαμαλίδης του Αχιλλέα Νάουσας, που πέτυχε το γκολ της νίκης με αντίπαλο το Μακροχώρι

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2469 αναγνώστες μας :

Αντώνης Καρυπίδης (Κεραυνός Επισκοπής)  1026 ψήφους – 41.56%

Θωμάς Σαμαράς (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  604 ψήφους – 24.48%

Αντώνης Γιαμαλίδης (Αχιλλέας Νάουσας) 417 ψήφους – 16.89%

Αδάμ Βλαχοδήμος (ΦΑΣ Νάουσα) 206 ψήφους – 8.35%

Χρήστος Μηνούδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων) 150 ψήφους – 6.07%

Δημήτρης Χαρισούδης (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) 56 ψήφους – 2.28%

Τις υπόλοιπες 10 ψήφους μοιράστηκαν 9 ποδοσφαιριστές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected