Κατηγορίες
Football League

Football League – Πρεμιέρα 4ης αγωνιστικής στο “AEL FC Arena”

877123Ένα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Football League με την Λάρισα να υποδέχεται στο «AEL FC Arena» τον Εργοτέλη (18:00, ΟΤΕ Sport 7) στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στην Λάρισα είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα εκεί όπου η τοπική ΑΕΛ υποδέχεται τον Εργοτέλη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Football League. Η Λάρισα μετά την νίκη της στο Αίγιο θέλει να ξεπεράσει χωρίς απώλειες και το εμπόδιο των Κρητικών.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης μετά την ισοπαλία με την Λαμία θέλει να επιστρέψει στις νίκες σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει στην διάθεσή του τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ, αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κουτσιανικούλης όπως και οι Ροβίθης, Μασούρας, Κρητικός, Χάμος, Καμπλιώνης, Σουλιώτης, Μανακούσιος και Πατσιογεώργιος.

Στην αντίπερα όχθη για τον Εργοτέλη εκτός αποστολής έμειναν οι Αχμέντ Καμαρά. Κούρντι, Ίνιατς, ο τιμωρημένος Καμαρά και ο Γασά Καμαρά ο οποίος ζήτηση παράταση της επιστροφής του Λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected