Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Περίπατος” Πλατανιά στο Μάλεμε!

tsourakisΣεφτέ στις νίκες έκανε ο Πλατανιάς στη Super League επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 εντός έδρας του Πανθρακικού. Τρεις ασίστ από τον εκπληκτικό Γουνδουλάκη.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Πλατανιάς. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Φανούρης Γουνδουλάκης έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά, βρήκε τον Τσουράκη μέσα στη μικρή περιοχή κι αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που αιφνιδίασε τον Πανθρακικό.

Πριν προλάβουν να ξυπνήσουν οι φιλοξενούμενοι από το αρχικό σοκ ήρθε και το δεύτερο γκολ των Κρητικών. Και πάλι ο Γουνδουλάκης με γλυκιά σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Αθανασιάδη για το 2-0. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που ο Πλατανιάς πετύχαινε δύο τέρματα σε ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Έπρεπε να περάσουν 30 λεπτά αγώνα για να καταφέρει ο Πανθρακικός να απειλήσει. Ο Ντιγκινί μάλιστα στο 30′ είχε δοκάρι σε σουτ που έπιασε εντός περιοχής. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι παίκτες του Ελευθερόπουλου έχασαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Σωτηρίου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι “χτύπησαν” για τρίτη φορά, “κλειδώνοντας” τη νίκη. Ο Γουνδουλάκης βρήκε όμορφα τον Μιλούνοβιτς στην περιοχή κι εκείνος με φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 3-0.

Τα επόμενα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Ελευθερόπουλος πέρασε στο ματς όλα του τα όπλα όμως δεν κατάφερε να βάλει ξανά την ομάδα του στο ματς. Αντ’ αυτού ο Πανθρακικός δέχθηκε και τέταρτο τέρμα λίγο πριν το φινάλε. Στο 89′ ο Μιλούνοβιτς σούταρε από μακρινή απόσταση, ο Αθανασιάδης δεν συγκράτησε τη μπάλα κι ο Ράμος από κοντά έγραψε το τελικό 4-0 για τους Κρητικούς.

Συνθέσεις

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (82′ Αποστολόπουλος), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (73′ Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης (76′ Γκόμες)

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ηλιάδης (46′ Μεχία), Βάλτερ, Ροζέριο Μάρτινς (62′ Λαδάκης), Χαβίτο (66′ Ίγκορ), Ντιγκινί, Χασομέρης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected