Κατηγορίες
Football League

Football League – Το report των σημερινών αγώνων (18/10, 4η αγωνιστική)

DSCF92131Παναχαϊκή – Τρίκαλα  1-1

Ισόπαλος χωρίς σκορ αναδείχθηκε ο ΑΟ Τρίκαλα στην Πάτρα (0-0). Οι «κυανέρυθροι» δεν εκμεταλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δώθηκαν και έτσι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το αήττητο σερί του διεύρυνε ο ΑΟ Τρίκαλα. Η θεσσαλική ομάδα δοκιμάστηκε στο Παμπελοποννησιακό απέναντι στην Παναχαϊκή, η οποία ήθελε να συνδυάσει με νίκη την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. Ωστόσο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον ΑΟΤ να χάνει αρκετές ευκαιρίες, αλλά και τους Αχαιούς να διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ του Τζίλας στις καθυστερήσεις.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» του Δημήτρη Σπανού έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν με τη δεύτερη φετινή απώλεια. Σημειώνεται ότι στις εξέδρες του Σταδίου βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Καρβουνιάρης, Ι. Λαμπρόπουλος, Στεργίδης, Πέδρο (78′ Τρίγκας), Σιατραβάνης, Μουκίδης (59′ Χατζής), Ντελέκος (90′ Μητρόπουλος), Τζίλας.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης (46′ Νιάρος), Μουμίν, Κουσκουνάς (89′ Βάσκεζ), Στεφάνοβιτς (82′ Δουκάκης), Γκονζάλες.

*goaltrikala.gr

Χωρίς τίτλο

Κέρκυρα – Αναγέννηση Καρδίτσας  2-0

Με τον Ντουαλά να ανοίγει πάλι τον δρόμο για τη νίκη (19′), η Κέρκυρα έφτασε την Κυριακή (18/10) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζει την κούρσα της προς την άνοδο.

Μάλιστα, έχει ένα ματς λιγότερο, αφού εκκρεμεί το εξ αναβολής με την Παναχαϊκή που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Νοεμβρίου.

Οι «Φαίακες» επιβεβαιώνουν τον ρόλο του φαβορί για την επιστροφή στην Super League και με καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη που τους δίνει απόσταση από τους διώκτες τους ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής στα Τρίκαλα που τους ακολουθούν με έναν βαθμό διαφορά.

Ο Ντουαλά άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με σουτ, ακολούθησε το γκολ του Κόντου στο 28ο και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ, αλλά δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Η Αναγέννηση από την πλευρά της προσπάθησε να απειλήσει, είχε κάποιες προσπάθειες με κυριότερη το δοκάρι του Ακασού στο 55ο λεπτό, αλλά μετά το 60 ο ρυθμός έπεσε και δημιουργήθηκαν σαφώς λιγότερες φάσεις.

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Γκομές, Ντιόγκο, Ντατίδης, Ντουαλά, Ζορμπάς (64′ Γεωργακόπουλος), Όμο (80′ Κρητικός), Κόντος (74′ Μακρίδης), Σουάνης.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας (83′ Αργυρίου), Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού (62′ Υφαντής) , Καραχάλιος, Μαυρίας, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Σκαθαρούδης (59′ Πιτταράς).

*footballleaguenews.gr

Χωρίς τίτλο

Παναιγιάλειος – Πανελευσινιακός  2-0

Δίχτυα μετά από 285 λεπτά βρήκε ο Παναιγιάλειος.

Η ομάδα του Αιγίου ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανελευσινιακού (2-0) χάρη σε γκολ των Πέριτς (15′), Κρισμάρεβιτς (85′), όμως οι απώλειες για ένα ακόμα ματς δεν έλειψαν. Συγκεκριμένα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ αποχώρησε τραυματίας και οι «μελανόλευκοι» ευελπιστούν ότι δεν θα χάσουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή τους.

περισσότερα για το παιχνίδι στο footballleaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected