Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εορδαϊκός 1-0 (photos)

DSCN5923 Με το φτωχό όμως απόλυτα αναγκαίο 1-0 επικράτησε σήμερα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επί του Εορδαϊκού και σημείωσε την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μπροστά σε 500 και πλέον θεατές που κατέκλυσαν την κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, η ομάδα του Νίκου Παπανώτα ξεπέρασε το άγχος των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων και απέδωσε σε υψηλό επίπεδο, επικρατώντας επί μίας ομάδας που δεν είχε ηττηθεί μέχρι στιγμής.

Δεν έλειψαν και οι αντεγκλήσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών και κερκίδας, με τους γηπεδούχους να τα έχουν με τον Σερσέμη κατηγορώντας τον πως ήταν προκλητικός.

DSCN5899

Στον αγωνιστικό τομέα, το παιχνίδι μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον σε όλο το 90λεπτο. Το εντυπωσιακό τέρμα του Ίβιτς στο 27ο λεπτό, με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Στέφανου Παπαδόπουλου ήταν αυτό που έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και έμελλε τελικά να είναι και αυτό που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες με πιο σημαντικές αυτές των Αμαραντίδη (δύο φορές στο 70′ και 87′) και του Κίτσα από πλευράς γηπεδούχων, που δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Περπερίδη.

+Χ+__Ε_Ζ_Α_Κ_Δ+¦+-+¦+_ +__Α+_+-+-+-_Δ+_ _Ε+¬_Ζ +-+¦+¦+_+¬+¬_Ζ +μ+¦+-_Α+__Β+++- _Ε+__Γ +γ_Β_Ζ+-_Γ +Τ_Β_Ζ_Δ+__Γ DSCN5956

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Ρέις, Βοτάρης, Μισαηλίδης Π., Σιδηρόπουλος Π. (70′ Κιτσας), Νήρλας, Σιδηρόπουλος Χ.(65′ Καρυπίδης), Πετρίδης (89′ Μισαηλίδης Μ.), Ίβιτς.

Εορδαϊκός : Περπερίδης, Πασχαλίδης (70′ Μπίκος), Συμεωνίδης, Λιάμης, Σαββίδης, Κουλίδης, Αμαραντίδης (88′ Χαραλαμπίδης), Σερσέμης, Γιόνδης (25′ Χαραλαμπίδης), Μαυροματίδης

*με στοιχεία της Χαράς Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected