Κατηγορίες
Basket

Μπάσκετ – Με εξαιρετικό Κούζμιτς, ο ΠΑΟ ένα ακόμη “ροζ φύλλο” με Ολυμπιακό για φέτος!

1329507Ο νέος Παναθηναϊκός έβγαλε πάθος, ο Ολυμπιακός έπεσε στην τελευταία περίοδο στη… μαύρη τρύπα του ΟΑΚΑ και το ντέρμπι βάφτηκε ξανά πράσινο. Ο τρομερός Παπαπέτρου έσωσε στο τέλος τη διαφορά (73-69).

Οι Πειραιώτες έκαναν καταπληκτικό ξεκίνημα, προηγήθηκαν 30-15(!) στο 8ο λεπτό, με 5/5 τρίποντα, αλλά στη συνέχεια έβρισκαν… σίδερο, με πρώτο και… χειρότερο τον Σπανούλη, που είχε μεν 10 ασίστ (οι 9 από το πρώτο μέρος), αλλά 7 λάθη και 3/11 σουτ…

Ετσι, οι «πράσινοι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, έκλεισαν την ψαλίδα και με πλειάδα πρωταγωνιστών (Διαμαντίδη, Φώτση, Κούζμιτς, Ραντούλιτσα, Φελντίν) πήραν τη δεύτερη νίκη επί του «αιώνιου», 11 μέρες μετά το ΣΕΦ, με τον εξαιρετικό Παπαπέτρου (13π.) να μην μπορεί να αντιστρέψει μόνος του τα πράγματα.

Καλύτερο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε ούτε στο… μπλοκάκι του Σφαιρόπουλου! Οι «ερυθρόλευκοι»  σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο έχασαν όλα κι όλα τρία σουτ (12/15), αρχίζοντας με 5/5 τρίποντα, με τον Σπανούλη να δίνει ρεσιτάλ ασίστ (8 από τις 11 συνολικά του Ολυμπιακού ως το 10’) και τον Πρίντεζη να βρίσκεται… παντού. Ετσι, διαμορφώθηκε το εκπληκτικό 15-30 του 8’ και το 18-32 του 10’.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected