Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Όλο και πιο κοντά ο Βασίλης Αργυρίου!

12925_10200168392037678_452904243_n

Η παραίτηση του Νίκου Παπανώτα όπως δημοσιεύτηκε χθες από την πρώτη στιγμή στο SportsUp, ξάφνιασε πολλούς ωστόσο η διοίκηση του Απόλλων Κρύας Βρύσης, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, προχώρησε στις πρώτες επαφές για τον αντικαταστάτη του.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από πηγές στην Πέλλα κάνουν λόγω για καταρχήν συμφωνία με τον πρώην προπονητή του ΦΑΣ Νάουσα, Βασίλη Αργυρίου (φωτ. με τον αρχισυντάκτη του SportsUp Αργύρη Τσιγγενόπουλο) ο οποίος έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τη διοίκηση του Απόλλων και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να δώσουν τα χέρια.

7fba38ec743a94caae8101d6b1226c2a_L

Φωτογραφία ρετρό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό του Σαραβάκου (δεξιά)

Ο έμπειρος τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFA A και ιδρυτής της Ακαδημίας “Αριστοτέλης” στην πόλη της Νάουσας, έχει μακρόχρονη παρουσία στον πάγκο του ΦΑΣ στη Δ και στη Γ Εθνική, με σημαντικές περγαμηνές και πολλές επιτυχίες. Αγωνιζόμενος ο ίδιος σε υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής (μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Πανσερραϊκό και Παναιτωλικό) έχει πολλές παραστάσεις και μια συγκεκριμένη φιλοσοφία εκ της οποίας θεωρείται ως ένας από τις πλέον ιδανικές περιπτώσεις για ομάδες όπως ο Απόλλων τη φετινή χρονιά, που έχει ως βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι επόμενες ώρες θα είναι και οι πλέον καθοριστικές για τον αντικαταστάτη του Νίκου Παπανώτα και το SportsUp θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected