Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δάκρυσε ο Σισέ στην αποκάλυψη πως σταματά οριστικά (vid)

pegasus_LARGE_t_1041_106722197_type12905Την οριστική αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ένας από τους σπουδαιότερους Γάλλους επιθετικούς, ο οποίος κόσμησε με την παρουσία του και τα ελληνικά γήπεδα: ο Τζιμπριλ Σισέ.

«Πρέπει να ακούς το σώμα σου. Ναι, ήρθε το τέλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σισέ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «J+1» του Canal+. Και συνέχισε: «Σήμερα δεν μπορώ να προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο, ούτε καν σε χαμηλότερο επίπεδο. Έχω μία εγχείρηση μπροστά μου και θα γίνει πιθανότατα τον Ιανουάριο. Θα είναι αντικατάσταση ισχίου».

Το Canal+ έκανε και μία έκπληξη για τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς ετοίμασε ένα βίντεο με τον Γκι Ρου να μιλά για αυτόν. «Τζιμπρίλ, καταρχάς είναι χαρούμενος που σε βλέπω εκεί. Προτιμώ να βλέπω εκεί, παρά κάπου αλλού», τόνισε ο Γκι Ρου, εννοώντας πως προτιμά να τον βλέπει να μιλά στην τηλεόραση, παρά στην φυλακή.

«Ξεκίνησες προπονήσεις; Αν ναι, τότε θα είναι έτοιμος να παίξεις ποδόσφαιρο σύντομα;», ρώτησε ο Γκι Ρου με το video να ολοκληρώνεται. Ο Σισέ συγκινήθηκε, προσπάθησε να κρατηθεί, όμως δάκρυσε! «Χωρίς τον Γκι Ρου τίποτα δεν θα ήταν εφικτό», τόνισε χαρακτηριστικά δακρυσμένος, αναφερόμενος στον μεγάλο «δάσκαλο» της Οσέρ.

https://youtu.be/d9-eBBY5XSg

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected