Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Οι λόγοι της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ και τα μεθεόρτια στον γάμο του Σταύρου Κωστογλίδη! (photos)

12169631_955331157866282_1136519012_oΤη δική του ανάλυση για το πως ήρθε η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ Κουλούρας, κάνει ο εκ των υπευθύνων της Σχολής Δημήτρης Καρύδας.

Ας δούμε πως περιγράφει τον κυριακάτικο αγώνα του “δικεφάλου” με αντίπαλο τον Εθνικό Κλειδιού :

“Μετά από τρεις πολύ καλές εμφανίσεις σε Σκυλίτσι Σταύρο και Σχοινά, οι μπόμπιρες του ΠΑΟΚ Κουλούρας νίκησαν με 3-1 την αξιόμαχη ομάδα του Κλειδίου.

Ήταν αναμενόμενο να γίνει και αυτό για την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, δηλαδή να νικήσει μετά από καλή εμφάνιση. Ποιοι ήταν οι λόγοι που έγινε αυτό…

Αρχικά ένας πολύ καλός τερματαφύλακας όπως ο 15χρονος Τσιμόπουλος που κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά. Μετά η εκπληκτική ωριμότητα που έδειξαν οι νεαροί Μπακαλίδης (σε νέα θέση ήταν τέλειος), Παντέλογλου (έξοχη λόμπα με ψυχραιμία στράικερ), Χαραλαμπίδης (απροσπέλαστος) και Σκουμπόπουλος (σύγχρονος μπακ).

Η ευρηματικότητα και το έξοχο γκολ του Κοσμά Ευθυμίου, με έναν πραγματικά αεικίνητο Βασίλη Ποζιάδη. Ήταν ένα δίδυμο που έβγαζε ενέργεια. Δίπλα τους οι δύο πλάγιοι Λαφτσίδης – πέτυχε αριστουργηματικό γκολ πλασέ και Γιώργος Καρύδας που μοίρασε εκπληκτικά την τράπουλα δημιουργώντας τα τρία γκολ και αν ήταν πιο προσεκτικός θα είχε πετύχει και κάποιο  γκολ.

Σπουδαίοι ήταν και οι Σακαλής – Θυμιόπουλος με τον πρώτο σε ρόλο δεκαριού και τον νεαρό επιθετικό να κάνει πολλά χιλιόμετρα σε διπλό ρόλο. Χάρμα ήταν και οι τρεις αλλαγές με τους 14χρονους Περτσιούνη, Πανταζή και τον 15χρονο Τριανταφυλλόπουλο να χάνουν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πάγκο καθοδηγητής ήταν ο Αντώνης Ντογος αφού ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδος Σταύρος Κωστογλίδης ήταν δικαιολογημένα απών αφού τελούσε τον γάμο του με την γλυκύτατη Ειρήνη!

Όλα ήταν ιδανικά για τους νεαρούς που ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια όπου αμέσως μετά την λήξη παραβρέθηκαν στην τελετή.

20151018_190115 20151018_190613

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected