Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το ντέρμπι της Πιερίας στο επίκεντρο!

eWSQI3PujL1BTMXT8Lyr - Αντίγραφο (2)Ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει να δει κάθε φίλαθλος της περιοχής μας είναι σίγουρα το τοπικό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Αιγινιακό.

Οι δυο ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία στην γενικότερη λειτουργία τους, έχουν το δικό τους ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής και σίγουρα αποτελούν υπολογίσιμες δυνάμεις για κάθε αντίπαλο τους. Πρόκειται ουσιαστικά για μια “τιτανομαχία” στην οποία τα λάθη δε συγχωρούνται και οι βαθμολογικές απώλειες επηρεάζουν για τη συνέχεια την πορεία τους.

Ο γηπεδούχος Αχιλλέας όντως ένας έμπειρος της κατηγορίας, ισχυρός στο γήπεδο του και ομάδα που σιγά-σιγά δείχνει ότι και φέτος δε θα χαρίσει τίποτα σε κανέναν και δε θα είναι εύκολη λεία είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός έδρας, παρουσιάζεται και πάλι φιλόδοξος για το καλύτερο και χωρίς να αποποιείται τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον οποίο είχε τα δυο προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία.

Ο Αιγινιακός που ξεκίνησε ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και επιστροφή στην Β΄εθνική κατηγορία, έχει μεν το καλύτερο και πιο ακριβό ρόστερ στην Γ΄εθνική αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη αυτό να το …ανταλλάξει με βαθμούς. Η αλλαγή προπονητή έφερε έναν νέο άνεμο αισιοδοξίας με τον καινούργιο τεχνικό του συλλόγου να έχει την εμπειρία του ομίλου και διαφορετική φιλοσοφία απο τον προηγούμενο. Το σίγουρο είναι ότι όταν ο Αιγινιακός “βρεθεί” και αγωνιστικά, η ποδοσφαιρική λογική “λέει” πως δύσκολα θα έχει αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία.

Αγωνία λοιπόν για την αναμέτρηση του γηπέδου της Νεοκαισάρειας. Την Κυριακή σίγουρα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί!!

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected