Κατηγορίες
Διάφορα

Η νέα επιλογή στο SportsUp με όλα τα προγράμματα και τα αποτελέσματα στο…πιάτο σας!

Χωρίς τίτλο

Σταδιακή η αναβάθμιση των λειτουργιών στο SportsUp, με στόχο την καλύτερη και πιο εύκολη χρήση από τους αναγνώστες μας χωρίς παράλληλα να δημιουργείτε σύγχυση με τις απότομες αλλαγές!

Από σήμερα στο βασικό μενού της αρχικής σελίδας, μπορείτε να διακρίνεται την επιλογή “Πρόγραμμα 2015/2016” (δείτε φωτό). Μεταφέροντας το ποντίκι στη συγκεκριμένη επιλογή, θα δείτε πως εμφανίζονται οι κατηγορίες του ποδοσφαίρου τόσο στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο και σε αυτά της Ημαθίας. Θα δείτε πως σε κάθε επιλογή υπάρχει το αναλυτικό πρόγραμμα του εκάστοτε πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα από τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί καθώς και οι σκόρερς!

Μάλιστα, για τους φίλους της Γ Εθνικής σύντομα θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι παίκτες που σημείωσαν τα τέρματα στους τέσσερις ομίλους της κατηγορίας ενώ για όσους επιθυμούν να δουν τις τρέχουσες βαθμολογίες, υπάρχει η ανάλογη επιλογή στο μενού της αρχικής σελίδας (“Βαθμολογίες“)

Τέλος, για τους φίλους των άλλων αθλημάτων, οι βαθμολογίες Α1 και Α2 μπάσκετ και της Α1 χάντμπολ ανδρών είναι αναρτημένες στις επιλογές “Basket” και “Αθλήματα” αντίστοιχα στο ίδιο μενού ενώ σύντομα θα ανέβουν και οι βαθμολογίες σε Α1 χάντμπολ γυναικών και Α1 βόλεϊ ανδρών.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αναγνώστες μας που στηρίζουν την προσπάθεια του SportsUp αλλά και τους επιχειρηματίες που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στέκονται δίπλα μας ως αρωγοί στην καλύτερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωση των αναγνωστών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected