B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 5η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo11

Τελευταία αγωνιστική για τον μήνα Οκτώβριο στην Α2 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας και σειρά παίρνει η 5η αγωνιστική του προγράμματος για τους δύο ομίλους.

Περιττό να αναφέρουμε πως για μία ακόμη Κυριακή, τα παιχνίδια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, με την υποσημείωση πως λόγω της αλλαγής της ώρας, τα παιχνίδια του 1ου ομίλου ξεκινούν από αύριο στις 15.00μμ

1ος όμιλος

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το απογευματινό “μενού” στην Α2 Ερασιτεχνική.

Η πρωτοπόρος (λόγω των μεταξύ τους παιχνιδιών) Δόξα Λιανοβεργίου δοκιμάζεται στην Κουλούρα κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού. Αντίθετα, ο Άρης αγωνίζεται εντός και υποδέχεται στο Παλαιοχώρι τον ΜΑΣ Βεργίνας και φιλοδοξεί να συνεχίσει το αήττητο σερί κόντρα όμως σε μια πολύ μαχητική ομάδα.

Η δεύτερη της βαθμολογίας (και ιδιαίτερα ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι) Θύελλα Σταυρού υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις του κυριακάτικου προγράμματος. Οι “πράσινοι” μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα, αήττητοι και οι “κιτρινόμαυροι”, έχοντας ωστόσο μια ισοπαλία κόντρα στη Νίκη Αγκαθιάς.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το ρεπό της η ΑΕ Σχοινά, που υποδέχεται στην έδρα της τον ΠΑΟ Παλατίτσια ενώ εντός έδρας αγωνίζεται και η Νίκη που υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς τον Μακεδονικό Πλατάνου. Το πρόγραμμα “κλείνει” η αναμέτρηση στην Κορυφή, έδρα και φέτος του Αλιάκμων Νησελίου, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, δύο ομάδες να ψάχνουν εναγωνίως την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 5ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (15.00) :

Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικός Πλατάνου

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Άρης Παλαιοχωρίου – ΜΑΣ Βεργίνας

ΑΕ Σχοινά – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αλιάκμων Νησελίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Δόξα Λιανοβεργίου

Ρεπό : Εθνικός Κλειδιού

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλουμπαλα9

2ος όμιλος

Δύο οι ομάδες που προπορεύονται και στον 2ο όμιλο μέχρι στιγμής και αμφότερες αγωνίζονται εκτός έδρας.

Ο πρωτοπόρος λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων Ολυμπιακός Νάουσας μεταβαίνει στο Μακροχώρι για να αντιμετωπίσει τον πολύ ανεβασμένο Νηρέα Βέροιας, που αναρριχήθηκε στη βαθμολογία μετά τις τελευταίες επιτυχίες του. Από την άλλη πλευρά, η Ακαδημία Βέροιας θα αγωνιστεί στη Ραχιά κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας, σε μια αναμέτρηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον αλλά και αναμνήσεις από την πρόσφατη συμπόρευση τους ως ένα σωματείο (2013-2014)

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Την ίδια ώρα, επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το ρεπό του ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που φιλοξενεί στην έδρα του τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και φιλοδοξεί να πετύχει την 4η νίκη του σε ισάριθμα ματς.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Να συνεχίσει αήττητη στοχεύει και η Νέα Γενεά Νικομήδειας, που αγωνίζεται στη Μέση κόντρα στον τοπικό Φίλιππο που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος ψυχολογικά μετά το σπουδαίο “διπλό” στην Αγία Βαρβάρα.

Εντός έδρας αγωνίζεται αύριο η Ακαδημία Μακροχωρίου, που θέλει να συνεχίσει το σερί νικών κόντρα στον προτελευταίο της βαθμολογίας ΑΣ Πατρίδας, με την ομάδα του Γιώργου Απόσογλου να ανακοινώνει πριν λίγο και τη μεταγραφή του Κώστα Κουλουριώτη από την ανδρική ομάδα του Μακροχωρίου.

Τέλος, το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση των Μονοσπίτων όπου η τοπική Ελπίδα υποδέχεται τον ΑΟ Μαρίνας με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 5ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΟ Μαρίνας

Φίλιππος Μέσης – Νέα Γενεά Νικομήδειας

ΑΕΠ Βέροιας – Aκαδημία Βέροιας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας

Νηρέας Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας

Ακαδημία Mακροχωρίου – ΑΣ Πατρίδας

Ρεπό : Δόξα Νάουσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected