Κατηγορίες
Football League

Football League – Επτά παιχνίδια σήμερα, ξεχωρίζει το ματς της Ριζούπολης

footLeagueSimaia_610x400Με συνολικά 7 παιχνίδια συχεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Football League, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Ριζούπολη εκεί όπου ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Λάρισα (OTE Sport 8, 18:00).

Στο γήπεδο της Ριζούπολής είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα εκεί όπου στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Football League ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λάρισα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προέρχεται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει απέναντι στην Λάρισα να κάνει μία νέα αρχή. Από την άλλη πλευρά οι «βυσσινί» μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θέλουν να διευρίνουν το αήττητο σερί τους σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Για το Απόλλωνα ο Αλέκος Βοσνιάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βάντερσον, ο οποίος λείπει με υποχρεωτική άδεια, του τιμωρημένου Φαρινόλα καθώς των Γκόλια, Κύργια και Μίλιεβιτς που είναι τραυματίες. Στην αντίπερα όχθη ο Ντόστανιτς δεν έχει στην διάθεσή του τον Λάμπρόπουλο που τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και τον Κουτσιανικούλη που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας ξεχωρίζουν και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την Παναχαϊκή στις Σέρρες καθώς και του Εργοτέλη με τον Παναιγιάλειο στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Εργοτέλης – Παναιγιάλειος (15:00, OTE Sport 1)

Πανελευσινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

Ζάκυνθος – Καλλιθέα (16:00)

Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία (16:00)

Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή (16:00)

Κισσαμικός – Αχαρναϊκός (16:00)

Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα (18:00, OTE Sport 8)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected