Κατηγορίες
Football League

Football League – Μεγάλο ματς στην Κρήτη, νικητής στο τέλος ο Εργοτέλης!

Χωρίς τίτλο

Για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης προσέφερε ένα ματς με συγκινήσεις στους οπαδούς του, αφού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο ματς με τον Παναιγιάλειο (12′ Σκαρτσίλας), κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει (37′ Παμλίδης) και να πάει με προβάδισμα στο ημίχρονο (45′ Μάνος).

Αυτό βέβαια δεν μπόρεσε να το κρατήσει η ομάδα του Ηρακλείου και δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπουρλάκη (52′). Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Αυτό ήρθε στο 67′ μετά από ωραίο διαγώνιο σουτ του Αυγενικού μέσα από την περιοχή για να καταφέρει τελικά να το κρατήσει μέχρι το τέλος.

Η αναμέτρηση έγινε κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, αλλά η δυνατή βροχή και ο αέρας δεν εμπόδισαν τους δύο αντιπάλους να δώσουν θέαμα, αρκετό σασπένς και φυσικά πέντε γκολ. Ο Παναιγιάλειος αιφνιδίασε την ομάδα του Εργοτέλη, όμως η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε ότι έχει την ποιότητα να κάνει ανατροπές, αφού ήταν η δεύτερη φετινή μετά το ματς με τον Αχαρναϊκό. Σημειώνεται ότι το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έκανε ο υπηρεσιακός, Σταύρος Λαμπράκης.

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Γιαλούσης, Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Κ. Καμαρά, Καλέ (79′ Άλλα), Μάνος, Μπουρσέλης (64′ Κούτρης), Παμλίδης (86′ Ντος Σάντος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου (81′ Ζαχαρόπουλος), Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Σκαρτσίλας (46′ Παπουτσής), Μίλιτς, Μπούνας (78′ Γκούφα).

footballleaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected