Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γρηγόρης Αργυρίου – Ο MVP της 5ης αγωνιστικής!

_DSC9020

Πέμπτη, επίσης με πολύ ενεργή συμμετοχή ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, μία διαδικασία που μετρά τρία περίπου χρόνια ζωής!

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2008 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 6 ποδοσφαιριστές.

MVP της 5ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Αργυρίου του ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος δικαιωματικά αποκτά τον τίτλο καθώς στην αναμέτρηση με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου είχε εξαιρετική απόδοση και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος αμυυντικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θωμάς Σαμαράς της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που ήταν εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας του, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Χάρης Παραστατίδης του Κεραυνού Επισκοπής, σκόρερ δύο τερμάτων με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2187 αναγνώστες μας :

Γρηγόρης Αργυρίου (ΑΣ Ειρηνούπολης)  992 ψήφους – 49.40%

Θωμάς Σαμαράς (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  512 ψήφους – 25.50%

Χάρης Παραστατίδης (Κεραυνός Επισκοπής)  240 ψήφους – 11.95%

Πέτρος Μπράτσης (Αχιλλέας Νάουσας)  188 ψήφους – 9.36%

Δημήτρης Σερασκέρης (Μακροχώρι)  64 ψήφους – 3.19%

Τις υπόλοιπες 12 ψήφους μοιράστηκαν 10 ποδοσφαιριστές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected