Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2 (vid)

olympiacosΟ Ολυμπιακός τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στον μαχητικό Ατρόμητο, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το διπλό (1-2) από το Περιστέρι, χάρη σε δύο γκολ του Αλβάρο Μποτία. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μίλος Στόιτσεφ στο 75′. Δοκάρι ο Σεμπά.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, αλλά να μην δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αντρέι Γκορμπούνοφ. Οι παίκτες του Ατρόμητου έκλεισαν τους χώρους και προσπαθούσαν μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσουν τους τα καρέ των “ερυθρολεύκων”. Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε σημαντικές στιγμές, παρά μόνο μία εντυπωσιακή απόκρουση τουΡομπέρτο σε πλασέ του Φερνάντο Γοδόι, από πλεονεκτική θέση, στο 40ο λεπτό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν δοκάρι με τον Σεμπά στο 57′. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Τελικά, η πίεση των παικτών του Μάρκο Σίλβα “απέδωσε καρπούς”, αφού στο 59ο λεπτό ο Αλβάρο Μποτία πήδηξε ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ισπανός, με κεφαλιά, ύστερα από κακή έξοδο του Γκορμπούνοφ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος πίεσε για τη μείωση του σκορ, ώστε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα και τα κατάφερε στο 75′, με όμορφη ενέργεια και σουτ του νεοεισελθόντα Μίλος Στόιτσεφ. Το γκολ έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά ο όποτε χρειάστηκε ο Ρομπέρτο δήλωσε “παρών” και έσωσε την ομάδα του.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Φυτανίδης (17′ Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (62′ Μαρσελίνιο), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (68′ Μ. Στόιτσεφ), Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76′ Ντομίνγκες), Πάρντο (72′ Ερνάνι), Σεμπά, Ιντέγε (91′ Φινμπόγκασον).

δείτε βίντεο από τον αγώνα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected