Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 4-1

12179587_599734320166344_294349611_n

Συνεχίζει το απόλυτο νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη ενθουσιάζει τους φίλους της μέχρι στιγμής και συγκαταλέγεται εκ των πραγμάτων, στα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Με μεστή εμφάνιση και παρά τις απώλειες κατά τη διάρκεια του ματς (δύο αποβολές), έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος έψαχνε το θετικό αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Φίλιππο Μέσης.

Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια από το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν και τα πλέον ενθαρρυντικά για τους γηπεδούχους. Κι αυτό γιατί στο 15ο λεπτό αναγκάστηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είχε δεχτεί στο 12′!) ο Τραϊανός Μουχτάρης, στην πιο γρήγορη ίσως αποβολή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε νέα δεδομένα στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο όμως όπως αποδείχτηκε δεν εκμεταλλεύτηκαν. Οι “πράσινοι” δεν φάνηκαν να πτοούνται από την αποβολή και στο 44′ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος με το τέρμα αυτό βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς με 7 γκολ.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Οι γηπεδούχοι μάλιστα έφτασαν και στο 2-0 στο 55ο λεπτό, με σκόρερ τον Ηλία Σιδηρόπουλο, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 3-0 στο 62′, δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Στο 72΄ήταν η σειρά του Αγροτικού Αστέρα να μείνει με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντώνης Παρασκευαΐδης. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 76′ αλλά και να κερδίσουν την αποβολή του τερματοφύλακα Γώγου, ο οποίος ανέτρεψε τον Δήμου που βρισκόταν (κατά την κρίση του διαιτητή) σε προφανή θέση για γκολ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Σουλιώτης, ο οποίος μείωσε σε 3-1 ωστόσο την τελευταία λέξη στο σημερινό παιχνίδι είπε ο γηπεδούχος Απόλλων και συγκεκριμένα με τον νεαρό Καϊσίδη, ο οποίος διαμόρφωσε στο 82′ το τελικό 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Ορφανίδης, Δημητρούσης Χ., Μιχαηλίδης, Μουχτάρης, Γερμάνης (49′ Δολδούρης / 57′ λ.τ. Δημητρούσης Κ.), Καριπίδης (52′ Σιδηρόπουλος), Κουτρουλιάς, Καϊσίδης, Μπαξεβάνης, Χατζηγεωργίου.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μηλώσης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης (57′ Χαλβατζής), Σερασκιέρης, Χολέβας, Ρηγόπουλος, Παρασκευαΐδης, Σουλιώτης Γ., Δήμου, Σουλιώτης Α. (46′ Κατσαπελίδης), Παυλίτσας (86′ Χαρίσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected