Κατηγορίες
Διάφορα

Επίδομα Θέρμανσης – Υπομονή (και) γι αυτό λοιπόν…

437b3eaa566d2c19d1a5a5b294f025ce_LΜέσα στην εβδομάδα το πολύ την επόμενη θα έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι για το επίδομα θέρμανσης ενώ το σίγουρο είναι ότι το κονδύλι που θα χορηγηθεί στους δικαιούχους θα είναι το μισό από πέρσι (αν και δεν υπάρχουν χρήματα να δοθούν ούτε τα περσινά επιδόματα).

Την κατάργηση της προκαταβολής για το επίδομα θέρμανσης αλλά και μείωση των δικαιούχων με την αλλαγή των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων φαίνεται να έχει κλειδώσει από το Υπουργείο Οικονομικών για το πετρέλαιο θέρμανσης

Ως προς τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, έχει μπροστά του διάφορα εναλλακτικά σενάρια που ετοίμασαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες και θα κληθεί να λάβει τις τελικές αποφάσεις. Η κυρίαρχη πρόταση είναι το εισοδηματικό κριτήριο για τον εργένη να πέσει κάτω και από τα 12.000 ευρώ δηλαδή να ψαλιδιστεί πάνω από 50% σε σχέση με πέρυσι.

Ακόμη και έτσι, ο αριθμός των δικαιούχων επιδόματος θα είναι μεγάλος δεδομένου ότι υπάρχουν 3,7 εκατομμύρια οικογένειες που δηλώνουν έως 12.000 ευρώ ετησίως.

περισσότερα στα dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected