Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-2

12049513_1118545744840333_5817498653390390400_nΠαιχνίδι για γερά νεύρα, με πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις και τέρματα στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων.

Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη από την πλευρά τους, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την υπεροχή, τους φιλοξενούμενους όμως να παρουσιάζουν καλό πρόσωπο, πιο πολλές κλασικές ευκαιρίες και με τον Νίκο Καλαϊτζή στον πάγκο τους, πάλεψαν για την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό των γηπεδούχων με το γρήγορο τέρμα, ενώ στο δεύτερο μέρος που παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν περισσότερες φορές στην αντίπαλη περιοχή.

Φάσεις και γκολ

5′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Σάρου πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Σκαπέρδα, η μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας (1–0).

8′ Σέντρα του Σαμπιασβίλι από αριστερά, πλασέ του Ζυγκερίδη σωτήρια απόκρουση από τον Σκαπέρδα.

23′ Σέντρα του Σιδηρόπουλου από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι ο Φλαρούντζος με κοντινό πλασέ έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού η μπάλα χτύπησε σε πόδια αμυντικού.

24′ Πάσα του Νύρλα από αριστερά στο ύψος του πέναλτι, κεφαλιά του Σιδηρόπουλου πάνω από τον εξελθόντα τερματοφύλακα, η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

32′ Αντεπίθεση με τον Χιονίδη από πλευράς Ηρακλή, τετ α τετ με τον Σκαπέρδα, το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα δίπλα από την ρίζα της αριστερής δοκού.

37′ Εκτέλεση φάουλ για τον Απόλλωνα από αριστερά, κεφαλιά του Σέρα μέσα από την μικρή περιοχή, πάνω στην γραμμή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

39′ Εκτέλεση φάουλ του Φλαρούντζου από αριστερά, πλασέ του Σιδηρόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή, πάνω από την γραμμή απέκρουσαν οι αμυντικοί.

50′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σιδηρόπουλου από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Παπαθανασίου έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Νήρλας που βρέθηκε στ φάση με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

55′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τον Ηρακλή, ο Χιονίδης μπήκε στην μεγάλη περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Μάκη Μισαηλίδη, με τον ρέφερι να υποδεικνύει την παράβαση. την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του (2-1)

62′ ΓΚΟΛ! Πάσα με το στήθος από τον Φλαρούντζο στον Σιδηρόπουλο, ο τελευταίος σε πρώτο χρόνο με ισοφάρισε για τον Απόλλων (2-2).

81′ Εκτέλεση φάουλ του Μισαηλίδη αρκετά μακριά από την περιοχή του Ηρακλή από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής όπου ο Ίβιτς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπαθανασίου.

87′ Αντεπίθεση για τον Απόλλων, ο Γκελοσάνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, καθυστέρησε όμως, η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Νύρλα στο ύψος του πέναλτι, το σουτ του οποίου βρήκε πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Συνθέσεις

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Παπαθανασίου, Παπαιωάννου, Σκέμπης, Κραγιόπουλος (66′ Μπάρμπας), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου (75′ Φωτιάδης), Ζυγκερίδης (70′ Μετάι), Σάρος, Χιονίδης, Σαμπιασβίλι, Λιώνης

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Νύρλας, Μισαηλίδης Μ., Βοτάρης, Σιδηρόπουλος Π. (74′ λ.τ. Γκελοσάνι), Σέρα (Μπρέγου), Φλαρούντζος (84′ Κίτσας), Πετρίδης, Ivic

*με στοιχεία από τη σελίδα του Απόλλων στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected