Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Θύμα” απίστευτης έκπληξης η Άρσεναλ!

stigmiotypo_2015-10-27_23.18.35Οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με 3-0 από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και είπαν «αντίο» στο Capital One Cup!

Μία από τις πιο ντροπιαστικές βραδιές του στον πάγκο της Άρσεναλ βίωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, αφού ο Αλσατός είδε την ομάδα του να διασύρεται από την Σέφιλντ  Γουένσντεϊ με 3-0 και να μένει εκτός συνέχειας του Capital One Cup, σε ένα βράδυ που ίσχυσε για τους Λονδρέζους στο μέγιστο βαθμό ο νόμος του Μέρφι!

Από το τέταρτο λεπτό φάνηκε ότι όλα θα πάνε στραβά, αφού τότε αποχώρησε με θλάση ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, μα είχε και χειρότερο. Ο παίκτης που τον αντικατέστησε (Θίο Γουόλκοτ) δεν έκανε καλό ζέσταμα και αποχώρησε και αυτός με μυϊκό πρόβλημα πριν μπει το εικοσάλεπτο!

Μία Άρσεναλ με πολλά νέα πρόσωπα (Καμαρά, Κάμπελ, Αϊγουόμπι, Μπενασέρ) παραδόθηκε άνευ όρων στις ορέξεις των πεινασμένων γηπεδούχων που μετέτρεψαν το ματς σε πάρτι. Δύο γκολ από Γουάλας (27’) και Ζοάο (40’) έδειξαν τι μέλλει γενέσθαι με την Σέφιλντ να κάνει το θριαμβευτικό 3-0 και να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά με γκολ του Χάτσινσον (51’).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected