Κατηγορίες
Football League

Κύπελλο Ελλάδας – Τρία ματς, δύο ισοπαλίες!

asakipel15Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός  0-1

Ένα γκολ που προήρθε από αμφισβητούμενο φάουλ έκρινε τον αγώνα Αναγέννησης- Αχαρναϊκού, για το κύπελλο, υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο διαιτητής Μπαλατσούκας από τη Θεσπρωτία, που σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ξεσήκωσε διαμαρτυρίες με τις αποφάσεις του, είδε φάουλ σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα και έδωσε το δικαίωμα στον Αχαρναϊκό να σκοράρει και στον κόσμο της Αναγέννησης αλλά και τους παίκτες με την τεχνική ηγεσία να διαμαρτύρονται μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού και μετά απ’ αυτή.

Ο Αχαρναϊκός θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ μέχρι το 60 που ήταν σχετικά καλύτερος. Από εκείνο όμως το σημείο και μετά η Αναγέννηση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχανε την μία ευκαιρία μετά από την άλλη, έχοντας περιορίσει στο μισό του γηπέδου τους φιλοξενούμενους. Ήρθε όμως αυτό το φάουλ και το γκολ για ν’ αλλάξει τα δεδομένα που διαμορφώνονταν και να φέρει την ήττα για τους κιτρινόμαυρους, στην πρώτη τους αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου. Το αποτέλεσμα δεν εξαλείφει τις ελπίδες πρόκρισης αλλά τις περιορίζει σημαντικά.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν πάντως καιρό να  πολυσκεφτούν αυτό το παιχνίδι καθώς πρέπει να συνέλθουν γρήγορα και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα.

περισσότερo ρεπορτάζ στο karditsalive.net

Αναγέννηση (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Αργυρίου, Δημόπουλος, Γκόλιας, Ρούσσης, καραχάλιος, Μοσχάκης (75′ Κοντός), Υφαντής, Τσίτας (64′ Τσούκαλος), Πιτταράς (64′ Μαυριάς), Σκαθαρούδης

Αχαρναϊκός (Γκόγκιτς): Μπαμαπανιώτης, Μωυσιάδης, Αθανασίου (80′ Μαρούδας), Ταμπάκης, Καλογερόπουλος (75′ Σιάννης), Φιγκέιρα (60′ Μάρης), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος

Χωρίς τίτλοΚέρκυρα – Παναχαϊκή  1-1

Στο 1-1 της Κέρκυρας με την Παναχαϊκή έλειπε η όρεξη, το θέαμα και όλα κρίθηκαν με ένα αυτογκόλ (28′ Ασίγκμπα) και ένα πέναλτι (64′ Πέδρο).

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πήραν το μήνυμα από τους προπονητές τους, που κράτησαν κάποιους από τους βασικούς στον πάγκο και έτσι δεν υπήρξε διάθεση από καμία πλευρά να φορτσάρει.Αν δεν είχαν έρθει οι φάσεις, έτσι ώστε να… κουνηθούν τα δίχτυα από ένα αυτογκόλ και ένα πέναλτι, πιθανότατα το σκορ θα είχε μείνει στο 0-0. Η ισοπαλία δεν βολεύει, πάντως, κανέναν από τους δύο, αφού έμειναν πίσω στην διεκδίκηση της πρόκρισης και κανείς δεν πήρε πολύτιμο τρίποντο ενόψει των αναμετρήσεων με τις ομάδες της Super League.

Συνθέσεις

Κέρκυρα : Αραμπατζής, Βενέτης, Κρητικός, Λέντριτς (46′ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (82′ Κωτάτης), Γκομές, Κόντος (59′ Βλάχος), Όμο, Μακρίδης, Ντατίδης, Φάμπιο

Παναχαϊκή : Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης (87′ Γ. Λαμπρόπουλος), Πέδρο (94′ Μουκίδης), Σιατραβάνης, Ντελέκος, Χατζής, Χαρτσιάς (92′ Χούσα), Τζίλας

πηγή

panserraikos-20549

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός  0-0

Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κισσαμικό, για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, να μην ήταν νικηφόρο, ωστόσο στην πρώτη προσπάθεια της ομάδας στην εποχή… Κατσαβάκη, το δείγμα δε κρίνεται αρνητικό, αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίστηκε το ματς ο Πανσερραϊκός έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, ξεκουράζοντας παίκτες και έχοντας άλλους να ντεμπουτάρουν.

Όπως είπε και ο νέος προπονητής των “λιονταριών” ακόμη και τα λάθη σε τέτοια παιχνίδια είναι κέρδος, προκειμένου να μπορέσει να τα διορθώσει και σίγουρα η παρουσία στην ενδεκάδα παικτών όπως ο Κιόσε, ο Προβατίδης, ο Πόποβιτς, ο Παπαστεργίου που έπαιξε βασικός, ακόμη και ο Ρούτσης μπορεί να δώσει βοήθειες για τα δύσκολα και συνεχόμενα ματς που έρχονται.

Σε ένα γενικότερα ισορροπημένο παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός ειδικά μετά το 30′ μπορεί να πει πως ήταν καλύτερος του Κισσαμικού έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, ωστόσο υπήρχαν στιγμές που κινδύνεψε και σοβαρά σε κάποιες περιπτώσεις, οπότε το τελικό 0-0, από μια οπτική δεν είναι και 100% άδικο.

Πάντως αυτό ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι που οι Σερραίοι δε δέχονται γκολ και μπορεί αυτό να σημειωθεί ως η… αρχή της ανασύνταξη, μετά τα έξι που είχαν δεχθεί στα τέσσερα προηγούμενα ματς. Η άμυνα, χωρίς βέβαια να δεχθεί έντονη πίεση, απέφυγε τα σοβαρά λάθη και έχοντας και συνδρομή από τα χαφ κατάφερε να βρει λύσεις στις προσπάθειες των φιλοξενουμένων.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μ. Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Προβατίδης (46′ Ραμίρες), Κουκόλης, Κιόσε (79′ Τσιμίκας), Πόποβιτς (83′ Αγγελούδης), Ατματσίδης, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Στεργιανός

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πότσι (56′ Σεληνιωτάκης), Βουρβαχάκης, Τσουβαλτσίδης (64′ λ.τ. Σακελλαρίου), Ταραλίδης, Μάντζης (77′ Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σμίλτος, Μάνιας

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected