Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή τερματοφύλακα στο Μαρτίνο

514094ca604b5d15aa0d6150f1f0cf1d_XLΤην ευκαιρία που δίνει ο νόμος για τη μεταγραφική περίοδο με την παράταση της ολοκλήρωσής της, θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι του Οπούντιου, προχωρώντας σε ορισμένες διορθωτικές κινήσεις της ύστατης στιγμής!

Καταρχήν, ο σύλλογος του Μαρτίνου προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Γιουργούση, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν στον Άγιο Ιερόθεο, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας των Αθηνών. Στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν, ο 27χρονος τερματοφύλακας πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ορφέα Ελευθερούπολης, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε παίξει σε Πανναξιακό, Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, Πόρο και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή απέναντι στον Τύρναβο έκαναν ντεμπούτο ο επιθετικός Λάμπρος Θαναηλάκης, που πέρσι έπαιζε στον Ηλυσιακό, όπως και ο χαφ Ευθύμης Ζαχαρόπουλος, που προέρχεται από τον Φωκικό.

Στον αντίποδα ελεύθεροι έμειναν οι Μπέντας, Μεχμέτογλου, Θεοδωρίδης και Καλαμάτας, τέσσερις ποδοσφαιριστές που είχαν αποτελέσει μεταγραφικά χτυπήματα του καλοκαιριού.

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected