Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πύδνα Κίτρους (0-4) Eύκολη πρόκριση για το Κύπελλο

DSC_0018Μετέτρεψε σε περίπατο το τοπικό ντέρμπι κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας η Πύδνα Κίτρους που πέρασε ίσως πιο εύκολα από ότι και η ίδια πίστευε στο παιχνίδι της Νεοκαισάρειας με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα.

Το ντεμπούτο του Νίκου Θεοδοσιάδη δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο σε ένα μάτς όμως που και για τους δυο τεχνικούς δεν αποτελούσε προτεραιότητα
αφού έδωσαν όπως ήταν λογικό, χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει ή είχαν πάρει λίγο μέχρι την αναμέτρηση αυτή.

Το ξεκίνημα ήταν το πλέον ιδανικό για την ομάδα του Αποστόλη Στύλου αφού μόλις στο 7΄ο Τσιούνης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει δέκα λεπτά αργότερα το σκορ ο Γελαδάρης με επίσης πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ κάνοντας το 0-2.
Δεν ήταν όμως αυτό το σκορ του ημιχρόνου. Στο 43΄ο Καραγκούνης με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-3 κι έτσι μπήκαν οι δυο ομάδες για ημίχρονο στα αποδυτήρια.

Στο 47΄ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε για τον Αχιλλέα ο Δαλαμήτρας και στη συνέχεια ο Αλυσανδράτος είπε όχι σε προσπάθειες των παικτών του Αχιλλέα. Στο 63΄μπλόκαρε σουτ του Καρατζάογλου, στο 76΄σουτ του Κλιάνη και λίγο αργότερα δύσκολη εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη.

Η Πύδνα ήταν πιο εύστοχη αφού με τον Τσιούνη και πάλι κατάφερε στο 80΄να κάνει το 0-4 και να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Θεοδώρου και Κύφο.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Μπικιαρόπουλος, Σκούρτι (75΄Λαζαρίδης Γ.), Καπασακαλίδης, Σκέντος, Ηλιάδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Δαλαμήτρας, Κλιάνης, Νάκας (56΄Τσαγκαράκης), Κωτσιαρίδης.

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης Χ. (62΄Κόλα), Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Κολαξίδης, Καραγκούνης (55΄Σκριβάνος), Δήμας, Τσιούνης (81΄Τρικαλόπουλος), Κυπαρίσσης, Γελαδάρης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected