Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο για την ΑΕ Καραϊσκάκης

kipello_eps_artasΧωρίς εκπλήξεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι πέντε αναμετρήσεις για την β΄ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Άρτας.

Στο γήπεδο του Πέτα, η μοναδική ομάδα από την Γ΄ Εθνική, ΑΕ Καραϊσκάκης, ως τυπικά γηπεδούχος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των τοπικών Φιλελλήνων με 4-0. Με το ίδιο σκορ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα πραγματοποιηθεί) η Αμβρακία Κωστακιών που νίκησε στο Νεοχώρι τον Αχιλλέα και ο Σκουφάς Κομποτίου που επικράτησε στην έδρα του του Παναγροτικού Αγ. Σπυρίδωνα. Τέλος, την πρόκριση πήραν ακόμη ο ΑΟ Φιλοθέης (1-0 την ΑΕΚΠ) και η Δόξα Άρτας (7-1 τον Απόλλωνα Γλυκορίζου). Σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστή τόσο η ημερομηνία της κλήρωσης για την φάση των «8», όσο και το πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της β΄ φάσης: ΑΕ Καραϊσκάκης-Φιλέλληνες Πέτα 4-0, ΑΟ Φιλοθέης-ΑΕ Κιρκιζατών/Πλησιών 1-0, Αχιλλέας Νεοχωρίου-Αμβρακία Κωστακιών 0-4, Δόξα Άρτας-Απόλλων Γλυκορίζου 7-1 και Σκουφάς Κομποτίου-Παναγροτικός Αγ. Σπ. 4-0.

Αναλυτικά οι ομάδες που συνεχίζουν στο φετινό Κύπελλο “Λευτέρης Σιαφαρίκας”: ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΟ Φιλοθέης, Αμβρακία Κωστακιών, Δόξα Άρτας, Σκουφάς Κομποτίου, Αναγέννηση Άρτας, Ηρόδοτος Καλογερικού και Προοδευτική Γραμμενίτσας (οι τρεις τελευταίες προκρίθηκαν χωρίς αγώνα).

sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected