Κατηγορίες
Διάφορα

Ο “Υποχθόνιος” στο All Day Cafe Music Bar «Kastro» στη Βεργίνα!

12179109_10207437142502844_608894801_n

Λίγες μέρες μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία με τον DJ Timo, το All Day Cafe Music Bar «Kastro» στη Βεργίνα, συνεχίζει τα υψηλού επιπέδου events με guests – έκπληξη !

Την Παρασκευή 6/11 μαζί μας θα είναι ο πολύ γνωστός “Υποχθόνιος“, ο οποίος υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, με κομμάτια που παίζονται στα μεγαλύτερα clubs της χώρας! Μαζί του και ο DJ Papa!

Υποχθόνιος Bio

Το 1994 ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το hip hop. Το 1997, ο Ύπο συναντά τον Τάκι Τσαν και τον Μηδενιστή οι οποίοι είχαν ξεκινήσει ένα σχήμα ονόματι “Gate of the Living Dead”, εισχωρεί σε αυτό και με την προσθήκη του αδερφού του, Καταχθόνιου, το συγκρότημα μετονομάζεται σε “Ζωντανοί Νεκροί”. Σημέρα θεωρείται από πολλούς οπαδούς του hip hop ως το καλύτερο rap συγκρότημα της Ελλάδας, ενώ είναι το πρώτο που δραστηριοποιήθηκε στα είδη των battle, horrorcore και gangsta.

Οι ΖΝ ολοκληρώθηκαν με την ένταξη του Χαρμάνη στην ομάδα. Οι χρονιές 2008-2010 για τον Υποχθόνιο ήταν από τις καλύτερες του επαγγελματικά καθώς κυκλοφόρησε το club-hit “Κάνε ντου” και την ραδιοφωνική επιτυχία “Όντως” μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, ενώ έβγαλε και τον μοναδικό μέχρι στιγμής προσωπικό του δίσκο.

Το 2011 άλλη μια επιτυχής χρονιά αφού μαζί με την Spicy κυκλοφορεί το ραδιοφωνικό hit “Το μυαλό μου γυρνάει” και δημιουργεί το δικό του label ονόματι Capital Music το οποίο σήμερα αποτελείται από τον ίδιο, τον Τρισδιάστατο, τον Εφτάψυχο, τον Light, τον Salahat, τον Grend και τον παραγωγό Skive.

Το 2012 κυκλοφορεί το mixtape “Βρέχει Φράγκα”. Εκεί ο Ύπο μας παρουσιάζει το νέο του στυλ, το swag (ακριβό ντύσιμο που έχει άμεση σχέση με το hip hop), κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική hip hop σκηνή, κάνοντας επίδειξη flow και ατάκας πάνω σε trap ήχους.

Το 2015 ο Ύπο ξανακούγεται στα clubs με ένταση χάρη στα τραγούδια “Pacman” και “Colombiano”, κυρίως στο δεύτερο, το οποίο έγινε hit χωρίς καμιά απολύτως προώθηση. Αργότερα στο ίδιο έτος κυκλοφορεί το EP του Δεύτερου Τόμου “Πάσα Ντουμάνια/Παραισθήσεις” με τους ΖΝ, και το επίσημο remix του Colombiano στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Slogan, N.O.E., Εφτάψυχος και Raf.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected