B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 6η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo111

Πρώτη μέρα του Νοέμβρη η αυριανή και η Α2 Ερασιτεχνική συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής στου δύο ομίλους της κατηγορίας.

Περιττό να αναφέρουμε πως τα παιχνίδια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, σε μια εικόνα των δύο ομίλων με αρκετές πινελιές θεάματος, ομάδες που έχουν ενθουσιάσει ή από την άλλη πλευρά απογοητεύσει τους φίλους τους αλλά και μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στους “φονιάδες”, δηλαδή στους πίνακες των σκόρερς!

Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (1/11) σε 1ο και 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής :

1ος όμιλος

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει μετά από 5 αγωνιστικές η Δόξα Λιανοβεργίου, που συνεχίζει αήττητη και με την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής στον όμιλο (19 γκολ). Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει ρεπό στην αυριανή 6η αγωνιστική και έτσι Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου και Άρης Παλαιοχωρίου που ακολουθούν, έχουν την ευκαιρία να “πιάσουν” τους κυανόλευκους στην πρώτη θέση.

Η ομάδα των Μουρτζίλα-Τάνη υποδέχεται στο Σκυλίτσι την ανεβασμένη ΑΕ Σχοινά, που πέτυχε σπουδαία νίκη την προηγούμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟ Παλατίτσια. Από εξαιρετική εμφάνιση ωστόσο προέρχονται και οι “κιτρινόμαυροι” που φιλοδώρησαν με έξι τέρματα τη Θύελλα και μάλιστα στον Σταυρό.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

Μικρο Ποδηλατο

Την ίδια ώρα, οι “πράσινοι” του Κώστα Μουρτζίλα υποδέχονται την επίσης ανεβασμένη Νίκη Αγκαθιάς που φαίνεται πως βρίσκει σταδιακά τον εαυτό της και καταφέρνει να βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα και να επιβάλλει τον ρυθμό της στα τελευταία παιχνίδια.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Την ευκαιρία για την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και τη συνέχιση του νικηφόρου σερί έχει ο ΜΑΣ Βεργίνας, που υποδέχεται τον Αλιάκμων Νησελίου, που αν ωστόσο τον υποτιμήσεις, ίσως βρεθείς προ εκπλήξεως!

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στα Παλατίτσια, όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον “πληγωμένο” Εθνικό Κλειδιού, με αμφότερες τις ομάδες να μην έχουν το ξεκίνημα που επιθυμούσαν (και προσδοκούσαν παράλληλα) στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Νησίου, με τον Αστέρα Αλεξάνδρεια να τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας με στόχο των γηπεδούχων την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για τους φιλοξενούμενους το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (15.00) :

Θύελλα Σταυρού – Νίκη Αγκαθιάς

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Σχοινά

Μακεδονικός Πλατάνου – Άρης Παλαιοχωρίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Εθνικός Κλειδιού

ΜΑΣ Βεργίνας – Αλιάκμων Νησελίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 

Ρεπό : Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

62f0ba4de95d5c705142c03a570cf94e_91374

2ος όμιλος

“Συνωστιμός” παρουσιάζεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, καθώς τρεις είναι οι ομάδες που μοιράζονται το ρετιρέ της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου, Ολυμπιακός Νάουσας και Νέα Γενεά Νικομήδειας έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και για να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές, θα πρέπει να συνεχίσουν νικηφόρα και στην αυριανή 6η αγωνιστική.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη, που λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (διαθέτει μάλιστα την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 19 τέρματα) βρίσκεται στην 1η θέση, θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της ισόβαθμης Νέας Γενεάς, σε μια αναμέτρηση που “κεντρίζει” τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων το πρωί της Κυριακής. Ο νικητής αποκτά προβάδισμα τριών βαθμών αλλά κυρίως ψυχολογίας για τη συνέχεια, που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη σε έναν αρκετά αμφίρροπο όμιλο.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia

Καφέ “Together” στη Νικομήδεια

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Άγιο Νικόλαο την ανεβασμένη στα τελευταία ματς Ακαδημία Μακροχωρίου, που έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Με νίκη οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν στην κορυφή, σπουδαία μέχρι στιγμής η συγκομιδή για το συγκρότημα του Γιώργου Απόσογλου, που έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς όταν πέρσι στην αντίστοιχη αγωνιστική είχε μόλις 2!

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου, κοινή έδρα της Ακαδημίας Βέροιας και του Νηρέα, με αμφότερες τις ομάδες να είναι εξαιρετικά φορμαρισμένες και να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι.

Αμφίρροπο αναμένεται και το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης, όπου ο τοπικός Φίλιππος υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων, που συνεχίζει την ανοδική της πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον “πληγωμένο” Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (τρεις βαθμοί σε 5 αγώνες) κόντρα στην ουραγό Δόξα Νάουσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (10.30) :

Φίλιππος Μέσης – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΟ Μαρίνας – ΑΕΠ Βέροιας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Aκαδημία Βέροιας – Νηρέας Βέροιας

Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας – Δόξα Νάουσας

Ολυμπιακός Νάουσας – Ακαδημία Mακροχωρίου 

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected