Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Φοβερή και τρομερή η Λίβερπουλ, υποχρέωσε σε μία ακόμη ήττα την Τσέλσι! (vid)

liverssΣτο μεγάλο ντέρμπι των πάγκων, ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το σκαλπ του Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-3 της αγνώριστης, και πάλι, Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Το είχε στο μυαλό του, το φανταζότανε, το ήθελε- ειδάλλως, ουδέποτε θα δεχόταν να αναλάβει την τεράστια πρόκληση που ακούει στο όνομα “Liverpool”. Ήθελε να είναι αυτός που θ’ αναλάμβανε να μετατρέψει και πάλι σε Φοίνικα τις ποδοσφαιρικές στάχτες των προηγούμενων ετών. Ο δρόμος προς την επιτυχία, όμως, ήταν στρωμένος με νάρκες και το ήξερε.

Η εποχή Κλοπ στον πάγκο των «Κόκκινων» στην Premier League είχε ξεκινήσει ως… επο-χι: στα πρώτα δύο παιχνίδια του στο αγγλικό πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ είχε πάρει ισάριθμες ισοπαλίες. Και, στην τρίτη δοκιμασία, μπροστά του ορθωνόταν το πληγωμένο θηρίο της Τσέλσι, που φέτος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι από κει στο χείριστο και ήθελε μόνο νίκη σήμερα, προκειμένου να κάνει μια καινούρια αρχή.

Με το κεφάλι του Special One Ζοζέ να μην αισθάνεται και τόσο άνετα με τη Δαμόκλειο Σπάθη της απόλυσης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του, οι «Μπλε» έκαναν την ιδεατή αρχή στον αγώνα: μόλις στο 4ο λεπτό, ο Ραμίρες άνοιξε το σκορ, στέλνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό στ’ αγωνιστικά ουράνια.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected