Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πάνος Μωυσίδης – Ο MVP της 6ης αγωνιστικής!

DSCN8170Έκτη, επίσης με πολύ ενεργή συμμετοχή ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, μία διαδικασία που μετρά τρία περίπου χρόνια ζωής!

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το SportsUp (παλαιότερα ImathiaSportsNews) και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 1921 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 7 ποδοσφαιριστές.

MVP της 6ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Πάνος Μωυσίδης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος δικαιωματικά αποκτά τον τίτλο καθώς στην αναμέτρηση με την ΑΕ Χαρίεσσας είχε εξαιρετική απόδοση (αγωνιζόμενος μάλιστα με ενοχλήσεις που τελικά τον οδήγησαν στο χειρουργείο) και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος αμυυντικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Μπιγκάνος του ΦΑΣ Νάουσα, που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης (8-0) και σκόραρε, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Κώστας Τουμαράς του Κεραυνού Επισκοπής, σκόρερ ενός τέρματος κόντρα στο Μακροχώρι.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1921 αναγνώστες μας :

Πάνος Μωυσίδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)  674 ψήφους – 35.09%

Γιάννης Μπιγκάνος (ΦΑΣ Νάουσα)  607 ψήφους – 31.58%

Κώστας Τουμαράς (Κεραυνός Επισκοπής)  202 ψήφους – 10.53%

Ευγένης Κίτσας (Ποντιακή Νεολαία Αράχου)  169 ψήφους – 8.77%

Δημήτρης Τσιούπρος (ΑΣ Ειρηνούπολης)  134 ψήφους – 7.02%

Χρήστος Οικονόμου (Ατρόμητος Διαβατού)  101 ψήφους – 5.26%

Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  34 ψήφους – 1.75%

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected