Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Άρης 1-1

Χωρίς τίτλοΓια την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο Άρης εξήλθε ισόπαλος 1-1 με το Νέστο Χρυσούπολης στη Καβάλα και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 16 βαθμούς.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της στην 6η νίκη στη σεζόν και γκέλαρε για πρώτη φορά εφέτος.

Το γκολ για τους κίτρινους που έμειναν για πρώτη φορά πίσω στο σκορ πέτυχε ο Καπνίδης με εκπληκτικό γυριστό σουτ. Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σγκούρι έδωσε το προβάδισμα στο Νέστο. Στα τελευταία λεπτά ο Άρης προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά μάταια.

Ολιγόλεπτη διακοπή είχαμε στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, όπου δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα η απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας στο 14ο λεπτό που χρησιμοποίησε χημικά έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική και έστειλε παίκτες και διαιτητές στα αποδυτήρια.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70΄Δεσύλας), Κούτεφ (53΄Μαχαιρούδης), Σγκούρι

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28΄Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68΄Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Καζναφέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected