Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Δόξα Δράμας 0-0

Χωρίς τίτλοΜπορεί να μην πέτυχε γκολ, αλλά δεν δέχθηκε κιόλας από την δεύτερη στην βαθμολογία Δόξα Δράμας και έτσι πήρε ένα μάλλον θετικό αποτέλεσμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο «Φώτης Κοσμάς» το μεσημέρι της Τετάρτης, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν μετριότατο ως προς την ποιότητά του και σίγουρα δεν ικανοποίησε τους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες, περίπου 40 από τους οποίους ήταν από την Δράμα. Κορυφαίος της αναμέτρησης αναμφισβήτητα ήταν ο τερματοφύλακας του Εθνικού Κώστας Συριτούδης, που απέκρουσε μέχρι και πέναλτι για να κρατήσει το μηδέν.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν και ο Νίκος Γκαϊδαρτζής που επέστρεψε ως αντίπαλος στην Αλεξανδρούπολη και ήταν μάλιστα αυτός που έχασε το πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, βρισκόμασταν στο 59′ ότι οι «μαυραετοί» κέρδισαν το πέναλτι σε χέρι του Θάνου στην περιοχή από σέντρα του Κουμπρόγλου, αλλά ο Συριτούδης ψάρεψε τον Γκαϊδαρτζή, έπεσε στην αριστερή γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Στο 75′ ο γκολκίπερ του Εθνικού μπλόκαρε τη μπάλα μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περσίδη, στην τελευταία ουσιαστικά σημαντική φάση στο παιχνίδι, μαζί με εκείνη του 81ου λεπτού όταν είδε  να παραβιάζεται η εστία του, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ντος Σάντος της Δόξας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ένα γκολ της Δόξας ως οφσάιντ ακυρώθηκε και στο 15′, ορθά, το οποίο είχε πετύχει ο Γκαϊδαρτζής.

Κατά τα άλλα, στο πρώτο ημίχρονο, μόλις μία ευκαιρία ήταν αξιοσημείωτη και αυτή επίσης για την Δόξα. Στο 43′ ο Κουμπρόγλου έβγαλε την σέντρα, ο Δούμπλατζης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Συριτούδης είπε «όχι». Η Δόξα έχασε και άλλες ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ενώ στην σημαντικότερη ευκαιρία του Εθνικού, στο 53′, ο Τσαμουρλίδης προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (88′ Κριεζής), Τορομανίδης, Γωνιάδης, Τσέκος (76′ Ερκάν), Μαμούτ (62′ Αμπραχαμιάν).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Α. Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Βραμέντζαλης, Μπάμπουρας, Κουμπρόγλου, Κανετίδης (67′ Γκαϊδατζής), Γαϊδαρτζής, Δούμπλατζης (58′ Ντος Σάντος), Λάσπατζης (46′ Περσίδης).

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected