Διάφορα

Το ξύλο της…αρκούδας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου! (vid)

664ae8c994e589d7380fcf886bd20060_LΑπίστευτα πράγματα έγιναν σε πρόσφατη σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου στον Βόλο, όταν δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και έπαιξαν ξύλο!

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γρηγορίου και ο επικεφαλής της ΛΑΣ και πρώην βουλευτής του ΚΚΑ, Απόστολος Νάνου μετέτρεψαν την αίθουσα σε ρινγκ και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέρφων τους, ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των πιο ψύχραιμων προκειμένου να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν μόλις ο Γιάννης Γρηγορίου, πρόεδρος του συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίας, προσπάθησε να συγκεντρώσει υπογραφές σε υπόμνημα που είχε καταθέσει για την μείωση των τελών κατά 15% και για τα καταστήματα της παραλίας και των πεζοδρόμων, τονίζοντας ότι οι καταστηματάρχες δεν αντέχουν το οικονομικό βάρος της επιβολής ακριβών δημοτικών τελών.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Απόστολου Νάνου, οι αντιρρήσεις, έφεραν τα πρώτα σπρωξίματα και η κατάσταση δεν άργησε να… ξεφύγει. Τελικά, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γρηγορίου από την αίθουσα συνεχίστηκε το δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected