Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΕΠΣ Ημαθίας – Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής σε ΑΣ Ειρηνούπολης και ΑΕ Χαρίεσσας, αποχωρήσεις από Ροδοχώρι

Ασλαμπάλογλου Δημήτριος Τάσο Νίκο

Μεταγραφικές επιτυχίες για τον πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και για την ΑΕ Χαρίεσσας, στο παρά πέντε της λήξης της μεταγραφικής περιόδου. Παράλληλα, τρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και θα αγωνιστούν στην Α2 Ερασιτεχνική.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Τρεις μεταγραφικές κινήσεις για τους πρωταθλητές, που απέκτησαν τους Δημήτρη Ασλαμπάλογλου (αμυντικός, φωτ. αριστερά), Νίκο Τάσο (αμυντικός, φωτ. δεξιά) και Κώστα Βούλγαρη

Οι δύο πρώτοι αποκτήθηκαν με μεταγραφή από τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, όπου εντάχθηκαν κατόπιν εισήγησης του Νίκου Παπανώτα, ωστόσο η αποχώρηση του έμπειρου προπονητή, τους έφερε προ της εξόδου. Ο Βούλγαρης ανήκε μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, αγωνίζεται ως επιθετικός και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας εδώ και δύο εβδομάδες

ΑΕ Χαρίεσσας : Μετά τους Αργύρη και Θωμά Σταμάτη, δύο ακόμη αδέλφια θα αγωνίζονται στους “κιτρινόμαυρους”. Ο λόγος για τους Γιώργο (04/12/1984, αμυυντικός) και Αντώνη Γκουντάρα (01/12/1981, αμυντικός) που ανήκαν στη Θύελλα Στενημάχου, με τον δεύτερο μάλιστα να συμμετέχει στην προετοιμασία της Νέας Γενεάς Νικομήδειας, όπου τελικά δεν αγωνίστηκε.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Αποχώρησαν από τους “κυανοκίτρινους” τρεις ποδοσφαιριστές, με προορισμό τη Δόξα Νάουσας. Μετά τον Γιάννη Δασκαλίδη που μετακόμισε στο γειτονικό Γιαννακοχώρι, παρελθόν αποτελούν οι Γιώργος Στέφος (19/02/1990, αμυντικός), Βαγγέλης Μίσκος (13/11/1983, μέσος) και Αλέξανδρος Κούτης (αμυντικός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P