Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Μακροχώρι 2-2

DSCN0277 DSCN0207

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής που διεξήχθη το Σάββατο (7/11)

ΓΑΣ Κοπανού και Μακροχώρι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα πολύ “γεμάτο” παιχνίδι, που εκτός των τεσσάρων τερμάτων, είχε πολλές ευκαιρίες, ένα χαμένο πέναλτι αλλά και μία αποβολή.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό της. Με κινητήριο μοχλό τον Μάκη Σπανό, οι “κίτρινοι” δημιούργησαν καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και κατόρθωσαν στο 18′ να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μιχάλης Σπυρίδης.

Και ενώ ο ΓΑΣ φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι, για ακόμη μία φορά ολιγώρησε και έχασε το προβάδισμα στο σκορ. Με μεγάλη μαχητικότητα, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, βγήκαν στην επίθεση και έφεραν το ματς στα ίσια στο 23′. Στη φάση αυτή, ο Πίκος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γιώργος Τσακαλίδης χωρίς να αστοχήσει.

Οι “ασπρόμαυροι” μάλιστα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κώστα Κωτσοπουλου να χριστεί σκόρερ και μάλιστα με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς φιλοξενούμενων, που σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, έφτασαν στην ανατροπή.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Ο ΓΑΣ είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια λίγο πριν την ανάπαυλα, το πέναλτι όμως που εκτέλεσε ο Μάκης Σπανός (το κέρδισε ο Γραμματικός από τον Τσιφλίδη) αποκρούστηκε από τον Χαρίση, ο οποίος κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του για το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι, μην έχοντας πλέον άλλη επιλογή, βγήκαν από τα αποδυτήρια με στόχο να ρισκάρουν και εν μέρει κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα του πρώτου μέρους.

Με πίεση διαρκείας, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 51ο λεπτό με τον Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Μακροχωρίου και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το παιχνίδι κρεμόταν σε μια κλωστή με τον ΓΑΣ να ρισκάρει ακόμη περισσότερο και το Μακροχώρι να κοιτά αρχικά την ανασταλτική λειτουργία και στη συνέχεια να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του στην κόντρα. Σε μια από αυτές, ο Πίκος είχε ένα καλό σουτ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν τη μερίδα του λέοντος, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σπανού στο 78′, σε τετ-α-τετ με τον Χαρίση.

Το 2-2 όμως παρά τις προσπάθειες, παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς παραμένοντας χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Πίτο.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Κοσμίδης, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Γρυπούδης, Κατσουγιαννόπουλος (73′ Ντόγος), Μπούφι, Γραμματικός (79′ Πέτγαζλης), Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος Β., Σπανός.

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σταυρίδης, Φιλιππίδης, Σερασκιέρης Δ., Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Τσακαλίδης, Κωτσόπουλος, Πίκος, Δημοσθένους (84′ Καλούδης), Τσιφλίδης (46′ Φωτόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected