Κατηγορίες
Διάφορα

Κοζάνη – Παραλίγο δυστύχημα σε σπίτι με δύο μωρά λόγω συμπλοκών των οπαδών! (photos)

kozan55“Eμπόλεμη” ζώνη, θύμιζε, γύρω στη 1:15 το πρωί, το κέντρο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο kozan.gr, περισσότερα από 20 άτομα ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, που έλαβε χώρα στην οδό Μακεδονομάχων στην Κοζάνη. “Θύμιζε συμπλοκή οπαδών. Κάποιοι κυνηγούσαν κάποιους άλλους. Φωνές, βρισιές, ξύλα, κοντάρια, κροτίδες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Το επεισόδιο ξεκίνησε μπροστά από το σύνδεσμο του Άρη και επεκτάθηκε σ’ όλη την Μακεδονομάχων. Αναστατώθηκε όλη η γειτονιά. Βγήκαν πολλοί στα μπαλκόνια και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη.

Σε κάποιο από τα περιβάλλοντα σπίτια όπου διέμενε μια οικογένεια με δύο μωρά, λόγω των επεισοδίων, προκλήθηκε μια μικρή εστία φωτιάς, ευτυχώς όμως έσβησε γρήγορα. Το επεισόδιο διήρκησε περίπου 20-25 λεπτά, όταν και παρενέβη η αστυνομία και έκανε 3-4 προσαγωγές. Ο τόπος γέμισε σκουπίδια και ξύλα που χρησιμοποιούσαν για να “πολεμήσουν”, μας λέει χαρακτηριστικά ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Το kozan.gr επισκέφτηκε νωρίς το πρωί το σημείο και αντίκρισε κάποια σημάδια, που παραπέμπουν σε όλα αυτά που μας περιέγραψαν. Σήμερα Κυριακή (8/11), είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Άρη Θεσσαλονίκης με την ομάδα της Κοζάνης, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

περισσότερα στο kozan.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected