Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δηλώσεις Τομπάζη για το Βυζάντιο και τα επόμενα παιχνίδια

12187657_1119950071366567_374015237007428079_nO Δημήτρης Τομπάζης μίλησε στο anotherfootballday για την εντός έδρας νίκη επί του Βυζαντίου (2-1), τα προσεχή παιχνίδια με την ΑΠΕ Λαγκαδά και την Θύελλα Φιλώτα αντίστοιχα, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης πέτυχε την τρίτη του εντός έδρας νίκη στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο τεχνικός του Πρίγκηπα του κάμπου Δημήτρης Τομπάζης μίλησε στο anotherfootballday για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, την μάχη της παραμονής, αλλά και για την διαφορά του ενός βαθμού που έχει η ομάδα της Πέλλας από τον Εορδαϊκό και τον Εθνικό Σερρών.

Ο Απόλλωνας πέτυχε την τρίτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει δυνατότητες βελτίωσης;

«Σίγουρα η ομάδα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Τα περισσότερα παιδιά προέρχονται από το πρωτάθλημα της Α1 και αυτό που θέλω να περάσω και να βελτιώσω στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι η τακτική μας συμπεριφορά και σε φάση άμυνας και σε φάση επίθεσης. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ζήλο στις προπονήσεις και στα παιχνίδια όπου βγάζουν ψυχή και πάθος και πιστεύω ότι σε έναν μήνα περίπου θα βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα».

Η νίκη επί του Βυζαντίου πιστεύετε ότι μπορεί να λειτουργήσει θετικά όσον αφορά την ψυχολογία της ομάδας;

«Κάθε νίκη την οποία και πετυχαίνει η ομάδα σαφώς και μας δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας βρίσκεται ένατος στην βαθμολογία και απέχει μόλις έναν βαθμό από τον Εορδαϊκό και τον Εθνικό Σερρών. Μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής;

«Ούτως η άλλως για να επιτευχτεί ο στόχος της παραμονής θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό. Πέφτουν οκτώ ομάδες για αυτό και είναι πάρα πολύ δύσκολο να εφησυχαστούμε. Κάθε παιχνίδι για εμάς μέχρι το τέλος θα είναι ντέρμπι».

Στα επόμενα δύο παιχνίδια παίζετε εκτός έδρας με την ΑΠΕ Λαγκαδά και εντός έδρας με την Θύελλα Φιλώτα. Μπορείτε να κάνετε το δύο στα δύο προκειμένου να ανέβετε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα;

«Ο στόχος μας είναι αυτός. Άλλωστε οι βαθμολογικές μας διαφορές δεν είναι και πολύ μεγάλες. Αυτό που έχει σημασία το οποίο και το τονίζω συνέχεια στα παιδιά είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό σερί γιατί και οι νίκες και οι ήττες είναι συνήθεια».

Από τη στιγμή που αναλάβατε την ομάδα σε ποιους τομείς έχετε ρίζει το βάρος σας προκειμένου να τους βελτιώσετε;

«Κυρίως στα θέματα τακτικής».

Ένα σχόλιο σ΄ότι έχει να κάνει με την μάχη της παραμονής

«Πέρα του Άρη, της Δόξας Δράμας, της Καβάλας, του Βυζαντίου και του Καμπανιακού οι οποίες κατά τη γνώμη μου είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει από τον ομίλο. Όσον αφορά τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή θα πρέπει να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος προκειμένου να πετύχουν τον δύσκολο αυτό στόχο».

*anotherfootballday.wordpress.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected