Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – “Αναρρίχηση” Κισσαμικού και Παναχαϊκής!

Σπουδαίες εντός έδρας νίκες για Κισσαμικό (2-0 τον Πανσερραϊκό) και Παναχαϊκή (1-0) την Κέρκυρα, στα εξ αναβολής παιχνίδια που ολοκλήρωσαν τη 2η αγωνιστικής.

6db80d036c9beb1cc34d164970a61d94_XL

Κισσαμικός – Πανσερραϊκός  2-0

Τη δεύτερη νίκη της στη Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 πανηγύρισε η ομάδα μας, που επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στον εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική.

Με πολύ καλή εμφάνιση ο Κισσαμικός έφτασε στη νίκη, δημιουργώντας ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Στο 11′ ο Μάντζης άνοιξε το σκορ και στο 67′ ο Βαττής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι φάσεις του αγώνα

11’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Σελινιωτάκη, ο Μάντζης κάνει ιδανικό κοντρόλ και με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0).
23’ Ωραία συνεργασία Μάντζη-Τσερκέζου, γύρισμα του τελευταίου ο Καψάλης διώχνει σωτήρια πριν η μπάλα φτάσει στον Λώττα, που ήταν σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει.
26’ Σέντρα του Καψάλη κεφαλιά του Φουρτάδο η μπάλα φεύγει αρκετά έξω από την εστία του Λαζαρίδη.
39’ Κάθετη μπαλιά του Φουρτάδο στον Ατματσίδη, που κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή και σουτάρει, για να μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.
42’ Σπουδαία ευκαιρία για το 2-0. Μπαλιά του Βαττή για τον Λώττα που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει αλλά ο Ανδρούτσος αποκρούει.
47’ Σουτ του Λώττα άουτ.
50’ Μπαλιά του Λώττα στον Μάντζη που μπαίνει στην περιοχή και ετοιμάζεται να πλασάρει αλλά τον σταματάει ο Καψάλης με τάκλιν, διώχνοντας σε κόρνερ.
55’ Πάσα του Φουρτάδο στον Παπαστεργίου, στο σουτ του οποίου η μπάλα καταλήγει αρκετά έξω από την εστία του Λαζαρίδη.
67’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική συνεργασία Λώττα-Βαττή κι από μπαλιά του πρώτου ο δεύτερος “τσιμπάει” την μπάλα προ του Ανδρούτσου στέλνοντάς την στα δίχτυα.
72’ Σουτ του Πόποβιτς από πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
77’ Διώξιμο του Πότσι, σουτ του Ιωαννίδη άουτ.
89’ Μπαλιά του Βαττή για τον Βλάχο ο Ανδρούτσος διώχνει και ο Μάντζης σε κενή εστία σουτάρει άουτ

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου-Σεφέρης (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Κουκόλης (28’), Ατματσίδης (37’), Σιάκκας (40’), Σελινιωτάκης (51’), Ταραλίδης (65′) Ολίσε (65’), Βαττής (73’), Φουρτάδο (88’), Βλάχος (90+3′)

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάνιας (82’ Βλάχος), Λώττας (71’ Σμίλτος), Βαττής (90’ Τσουκάνης), Μάντζης.

Πανσερραϊκός (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιάκκας (46’ Μπεριάν), Καψάλης, Ρούτσης (69’ Τσιμίκας), Ολίσε, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ (57’ Πόποβιτς), Ατματσίδης, Φουρτάδο.

panaxaiki-omada-niki-me-kerkura

Παναχαϊκή – Κέρκυρα  1-0

Η Παναχαϊκή πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Κέρκυρα για πολλούς λόγους. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, μετά το στραβό κλίμα στην ομάδα, την παραίτηση του Αιγιώτη τεχνικού, την ήττα στα Χανιά και όλα όσα συμβαίνουν στην Πατρινή ομάδα βρήκαν σφυγμό.

Οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν ότι έχουν ψυχή και καρδιά σε ένα παιχνίδι κομβικό, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και σε άδειο γήπεδο. Θέλει μεγάλη μαγκιά για να πάρεις τέτοιο παιχνίδι. Με έναν διαιτητή ο οποίος ίσως πραγματοποίησε στο Στάδιο την χειρότερη διαιτησία σε βάρος της Παναχαϊκής την τελευταία διετία.

Όλα στραβά και όλα ανάποδα, αλλά ήρθε μεγάλη νίκη. Μεγάλη ψυχολογική ένεση για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα. Πριν από ένα ματς-κλειδί κόντρα στον Αχαρναϊκό, με την ελπίδα ακόμα μίας νίκης που θα βάλει την Παναχαϊκή για τα καλά στο κόλπο.

Μία νίκη που αν έρθει την Κυριακή, μπορεί να κάνει τον Δημήτρη Σπανό να αλλάξει ίσως γνώμη, παρά τα όσα δήλωσε και μετά το ματς με του «Φαίακες». Γιατί κακά τα ψέματα, ο Σπανός έχει χτίσει αυτή την ομάδα και το ξέσπασμα που είχε τόσο ο ίδιος, όσο και ο Σωτηρόπουλος και οι υπόλοιποι συνεργάτες του μετά την λήξη τα λέει όλα…

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Πέδρο, Σιατραβάνης (75′ Καρβουνιάρης), Ντελέκος (85′ Ι. Λαμπρόπουλος), Μητρόπουλος (66′ Πινδώνης), Γ. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Ζορμπάς, Γκόμες, Κόντος (70′ Γεωργακόπουλος), Ομο, Ντατίδης (46′ Καμπάνταης), Φάμπιο (60′ Μακρίδης), Ζορντάο

*sportgame.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected