Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΟΦΗ – “Ίδρωσε” κόντρα στους Νέους του Εργοτέλη!

ofi-erasitechnis-ergotelisΜε το αγχωτικό 1-0 επικράτησε ο ΟΦΗ του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, με τους “ασπρόμαυρους” να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά να παίρνουν την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου της ΕΠΣΗ και τα εύσημα να πηγαίνουν στους “κιτρινόμαυρους” για την πολύ καλή παρουσία τους.

Με τον Νίκο Γκουλή να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στο πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο 27′ με την κεφαλιά του Τζέκου, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, παρά τις προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” να φτάσουν στην ισοφάριση.

Με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής στον αγωνιστικό χώρο οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στην πρώτη τους καλή στιγμή άνοιξαν το σκορ στο 27′. Ο Μαρτσάκης σέντραρε από τα δεξιά, με τον Τζέκο να πιάνει την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής των φιλοξενούμενων και να ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να “κλειδώσουν” από νωρίς τη νίκη ωστόσο, τόσο η προσπάθεια του Ευσταθίου στο 30′, όσο και αυτή του Τζέκου στο 31′ δεν βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα το 1-0 να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με τον ΟΦΗ να έχει την υπεροχή και να χάνει δύο πολύ καλές στιγμές με την έναρξη της επανάληψης. Στο 46′ ο Μαρτσάκης με όμορφη ατομική προσπάθεια  προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Παναγιώτου, ωστόσο ο νεαρός γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τζέκου, με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι.

Από εκείνο το σημείο ο Εργοτέλης ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Μπερουασβίλι να κάνει το πλασέ από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από κάθετο δοκάρι της εστίας του Βλάχου στο 61′.

Με τον Εργοτέλη να βρίσκει αρκετούς διαδρόμους στην άμυνα των γηπεδούχων η καλύτερη στιγμή για τους “κιτρινόμαυρους” ήρθε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Βλάχο να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Μανουσάκη.

Ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ να παίρνει μια αγχωτική νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Ερασιτέχνη Εργοτέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Πιθαρούλη λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

Αρχικές συνθέσεις

ΟΦΗ: Βλάχος, Πιθαρούλης, Κοντογιάννης, Δαμιανάκης, Παπατζίκος, Φάζος, Μαρτσάκης, Πατινιώτης, Τζέκος, Κομνηνός, Ευσταθίου.

Ερ. Εργοτέλη: Παναγιώτου, Παπουτσιδάκης,Χρηστάκης,Δουλγεράκης, Σηφάκης, Μπερουασβίλι, Τσακάνι, Μανουσάκης, Σταυρακάκης, Χαρκουτσάκης, Πολυχρονάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected