Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποκλεισμός για Οικονόμο στο Κύπελλο!

WP_20151111_14_49_16_ProΟλοκληρώθηκε χθες η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου ΕΠΣΛ με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων και η έκπληξη έγινε στη Φαλάνη, όπου ο δυνατός Φαλανιακός επικράτησε του Οικονόμου Τσαριτσάνης, με 1-0.

Με το ίδιο σκορ ο Δωτιέας Αγιάς κέρδισε στην παράταση τον Π.Ο.Ε. στην Ελασσόνα, ενώ ο Τύρναβος 2005 νίκησε στον Αμπελώνα τον Αμπελωνιακό 3-1 και ο Ηρακλής Λάρισας τον Τοξότη 3-0.

Ο Φαλανιακός θα αντιμετωπίσει στο Αργυροπούλι την τοπική Δόξα στη συνέχεια του θεσμού, ο Δωτιέα Αγιάς θα παίξει στο Βλαχογιάννι με τη Δόξα, ο Τύρναβος θα αντιμετωπίσει στην Κοιλάδα την ομώνυμη ομάδα και ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχθεί την Αστραπή Νέας Πολιτείας. Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Φαλανιακός-Οικονόμος 1-0
Π.Ο. Ελασσόνας-Δωτιέας 0-1(παρ.)

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
Αμπελωνιακός-Τύρναβος 1-3

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ
Τοξότης-Ηρακλής Λάρ. 0-3

Στην Ελασσόνα, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, η φιλόδοξη ομάδα του Δωτιέα Αγιάς πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, «λυγίζοντας» στην παράταση τον πολύ καλό Π.Ο. Ελασσόνας, με 0-1.

Το ματς είχε καλό ρυθμό, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο περιοχές, με μοιρασμένη υπεροχή για τους δύο αντιπάλους, που χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Μετά το 0-0 του κανονικού αγώνα, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου με γκολ του Ιωαννίδη στο 102’ (…μετά από στιγμιαίο λάθος των αμυντικών του ΠΟΕ, που «στοίχισε» και τον τραυματισμό του πολύ καλού Γιάννη Κυρίτση που έσπασε τη μύτη), κρίθηκε η πρόκριση.

Ο τεχνικός του Δωτιέα Ιωάννης Αλεξούλης προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες του λόγω των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ η ομάδα του Γ. Καλτέκη είχε πολύ καλή απόδοση σε ακόμη ένα παιχνίδι.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

21’ : Εκτέλεση φάουλ από τον Μπαλογιάννη και αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο Γκουτζουρέλας.
24’: Σέντρα του Τσένου από αριστερά και ο Ματούλας από καλή θέση στέλνει τη μπάλα… ψηλά άουτ.
31’: Σε καλή θέση ο Ντούφας σουτάρει χλιαρά και μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Μπαταβάνης.
41’: Μεγάλη ευκαιρία του Δωτιέα να ανοίξει το σκορ, όταν το δυνατό σουτ του Τσατσαλίδη αποκρούεται με ωραία εκτίναξη από τον Γκουτζουρέλα και στην επιστροφή της μπάλας το κοντινό σουτ του Καφούσια φεύγει άουτ.
49’: Από αριστερά, εκτέλεση φάουλ από τον Τσιρογιάννη υποχρεώνει τον πολύ καλό Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
86’: Νέο σουτ – φάουλ του Τσιρογιάννη από δεξιά και νέα απόκρουση του Ελασσονίτη γκολκίπερ.
94’: Ευθύβολο δυνατό σουτ του Κυρίτση Ι. στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαταβάνη.
100’: Ωραίο σουτ του Μηνά και ο γκολκίπερ της Αγιάς αποκρούει την τελευταία στιγμή.
102’: Λάθος των αμυντικών του ΠΟΕ, «κλέβει» τη μπάλα ο Μπαλογιάννης-από τους πιο δραστήριους παίκτες των νικητών- που τη δίνει στον Ιωαννίδη, και αυτός με κοντινό σουτ γράφει το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
118’: Σουτ του Ιωαννίδη αποκρούεται σωτήρια από τον Γκουτζουρέλα.
119’: Μεγάλη ευκαιρία του ΠΟΕ να ισοφαρίσει, όταν το δυνατό σουτ του προωθημένου «ψηλού» Γεωργούλη φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κορέστης, Μάνος, Τέγος Δ.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γιώργος Καλτέκης): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι.(104’ λ.τ. Νταμπώσης), Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Γεωργούλης, Σισμανίδης, Κυρίτσης Αθ., Ντούφας(76’ Μηνάς), Ματούλας, Τσένος (99’Καραμάνος).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Κουβεντάρης): Μπαταβάνης, Κόκκινος, Σελίνης, Κανάκης, Παραφέστας, Τριτάρης(59’ Κόκκας), Μπαλογιάννης, Σούλι, Ιωαννίδης, Τσατσαλίδης(75’ Τσιρογιάννης), Καφούσιας(65’ Ραμάϊ).

WP_20151111_14_49_28_Pro 1

Στην Φαλάνη, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Μπλέντι στο 63’ ο Φαλανιακός κέρδισε χθες στο γήπεδό του τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με 1-0.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φαλάνης φάνηκε ότι ήθελε πιο πολύ το ματς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, είχαν ίσως το μυαλό τους στον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Δωτιέα Αγιάς.

Ο Μπλέντι λοιπόν στο 63’ αφού πρώτα «έκλεψε» την μπάλα, στη συνέχεια με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Νούσια και οδήγησε τον Φαλανιακό, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εύκολο έργο για τον διαιτητή Άγη Μπουμαρσόπουλο, που είχε άξιους συνεργάτες και τους κ. Παπαδημητρίου, Αναστασίου.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λυγούρας (90’ +1 λ.τ. Χριστιανίδης), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Σαχίνι, Αλεξανδρής (78’ Παπαγεωργίου), Αλατάς Γ. (88’ Κόκκινος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Τάσος Μπεριτζάς): Νούσιας, Καραγιάννης (46’ Παπαδήμος), Μαχαίρας, Πρίφτης, Γκαμπέτας, Σιάτρας, Σενκάι (46’ Τόλιος), Καψιώχας (63’ Καραγκούνης), Κωστόπουλος, Δημητρέλης, Μαστροδήμος.

*radioelassona.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected