Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δημήτρης Καφές – Ο MVP της 8ης αγωνιστικής!

DSCN4118

Όγδοη, επίσης με πολύ ενεργή συμμετοχή ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, μία διαδικασία που μετρά τρία περίπου χρόνια ζωής!

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το SportsUp (παλαιότερα ImathiaSportsNews) και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 1881 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 5 ποδοσφαιριστές.

MVP της 8ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καφές του ΦΑΣ Νάουσας, ο οποίος δικαιωματικά κατακτά τον τίτλο καθώς εκτός της πολύ καλής παρουσίας κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας (δύο γκολ) βοηθά σημαντικά την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας πετύχει ήδη 10 τέρματα.

Ο έμπειρος επιθετικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Τάσος Τσιολάκης του Ατρόμητου Διαβατού, που ξεχώρισε με την απόδοση του κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής (σκόρερ και ενός τέρματος), ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Αποστόλης Λίτσι της ΑΕ Αλεξάνδρειας, δύο φορές σκόρερ στην αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1881 αναγνώστες μας :

Δημήτρης Καφές (ΦΑΣ Νάουσα)  681 ψήφους – 36.23%

Τάσος Τσιολάκης (Ατρόμητος Διαβατού)  600 ψήφους – 31.88%

Αποστόλης Λίτσι (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  245 ψήφους – 13.04%

Σταύρος Κίτσος (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)  218 ψήφους – 11.59%

Αντώνης Κουκουράκης (ΑΣ Ειρηνούπολης)  109 ψήφους – 5.80%

Τις υπόλοιπες 28 ψήφους μοιράστηκαν 25 ποδοσφαιριστές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected